Keittiöideoita PinterestistäHaen usein ideoita Pinterestistä ja monesti ahaaelämykset ovat suuria varsinkin tee se itse ideoiden kohdalla. Nyt lähestvyvään talonrakennukseen olen myös hakenut sisustusideoita. Paljon olen tutkiskellut keittiöideoita ja joskus pääni on ihan sekaisin. 

Oikovedokset talosta saapuivat viime viikolla ja nyt ollaan tehty tarvittavia muutoksia pohjapiirustuksiin. Tuntuu, että se on nyt sitten menoa ja pitäisi varmasti tietää mitä haluaa. Toisaalta pelottaa ja toisaalta on innoissaan uudesta. Nyt kun osaisi suunnitella toimivan keittiö sekä muut tilat ettei tarvitse olla jälkiviisas tulevaisuudessa. Mutta tässä hieman sellaisia fiilistelykuvia Pinterestistä :)Mielestäni tämä taso on ihastuttava ja muutenkin tämä vaaleus kiehtoo tässä keittiössä. 
Tässä taas ehkä tämä ruokailutila on saman mallinen kuin mikä meille tulee. Ainakin olen päässäni sen mieltänyt tällaiseksi. Mutta sisustuksellisesti tämä olisi kyllä minun mieleeni :) 
Tämä kevyen näköinen maitolasikaapistorivi (mikä sanahirvio) kiehtoo minua. Tykkään että tila on kevvyt, vaalea ja avara. Nyt minulle on tullut myös uusi mieltymys. Haluan, että tason ja kaapiston väliin jää enemmän tilaa kuin edellisessä kodissamme. Sitten pidin epäkäytännöllisenä myös katonrajaan meneviä kaappeja. Sinne ne tuuppasi kaikki astiat vain hyllyille kerääntymään tarpeettomina. Taitaa olla muuton yhteydessä kirppispöydän varaamisen aika taas. Turhia kippoja ja kappoja ei ole syytä säilyttää kaapeissa.

Tällaisia haaveita minulla. Saa nähdä sitten mitä tuleman pitää :)


Terveisin Marjut

Kommentit

Virpi Mäkinen sanoi…
En olekaan käynyt pitkään aikaan blogissasi. Sulla on ihania kuvia, varsinkin nuo edellisen postauksen luontokuvat!
Kiva kun tulit jälleen pistäytymään tänne blogiini ja kiitos ihanasta kommentista. Tervetuloa uudelleenkin :)
Matkatar sanoi…
Kauniita kuvia olet löytänyt! Minäkin pidän Pinterestistä, sieltä löytää ihania kuvia ja juttuja aiheeseen kuin aiheeseen. :D
Maahinen sanoi…
Upeita keittiökuvia olet valinnut. Ruokailunurkkaus valoisa ja kodikas. Ihanaa olisi istua pöydän ääressä ja seurata ikkunasta luonnon maisemia ja tapahtumia. Mukavaa pakkasviikkoa :-)
Kiitos kommenteista Matkatar ja Maahinen :) Pinteres on kyllä monipuolinen. Olisi se ihana istahtaa vuoden päästä tällaisena pakkaspäivänä kuuman kaakaon kanssa katselemaan talvista peltomaisemaa ikkunan takaa lämpimästä :) Toivottavasti tämä haave toteutuu tällä kertaa. Lämmintä pakkasviikkoa teille :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke