Hyvää vappua kaikille!

Pihalla näyttää aurinkoiselta, mutta vissiin kylmä tuuli siellä viuhtoo. Mutta pääasia on, ettei ainakaan lunta tule. Joskus muistan, että äitienpäivänkin aikoihin tuli lunta, masentavaa... Nyt iloitsen kuitenkin tästä hetkestä ja auringosta. Vappu tuntuu ihan normi sunnuntailta. Enää ei menota juhlimaan vappua kosteissa tunnelmissa ja jos näin olisi niin juuri tällä hetkellä olisi kauhea olotila päällä. Kiitos siis, että pysyttelin kotosalla ihan rauhassa niin nyt saan ottaa levon kannalta ja kerätä voimia kevään kylvöpuuhiin sekä viettää aikaa perheen parissa.


Taas katsoin / kuulin jostain tiedotusvälineestä kuinka alkon ovet olivat avautunut tiheään tahtiin ennen vappua. Taas on alko tehnyt kovaa tiliä. Toki tuo vappu voi joillekkin justiin olla niitä ainoita viinalla juhlittavia pyhiä vuodessa ja toiset järjestää juuri iloisia juhlia ystäville, perheille yms. Kaikilla on omat tapansa. Mielestäni kaikki perinteet ovat ihania (juhlittuna viinalla tai ilman), jos on joka vuosi jokin sama traditio esim. samalla porukalla. Se luo sellasita jatkuvuutta ja pysyvyyttä. Tälläisiin traditioihin ei siis tarvi kuitenkaan kaikille maistua aina viina vaan hauskaa kuitenkin voi olla selvinkin päin.


Olisi kiva kuulla ihmisten vapputraditioita tai muita tulevan suven perinnejuhlia tai tapoja :)


Hyvää kesän odotusta ja vielä kerran iLoIsTa VaPpUa kaikille! 

Kommentit

SisustEllen sanoi…
Taisinpa löytää ihan uuden blogin :)
Tervetuloa blogimaailmaan♥
Aurinkoista oloa ja iloa toivotellen Ulla
Marjut sanoi…
Kiitos oikein paljon. Tämä blogimaailma onkin kanssa mielenkiintoinen maailma. Blogeja selaamalla löytää aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Aurinkoisia kevätpäivää myös sinulle toivoo Marjut

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi