Terassituolille jatkoaikaa

Tässä terassituolissa on aikaisemmin ollut muoviset selkä- ja istuinosat. Mutta muovin hapertuessa aikaa myöden alkoi siitä lohkeilla paloja raavaiden miesten siihen istuessa :) Joten katkoin loputkin muoviosat pois ja päätin, että tästähän tehdään uusi ja ehompi terassituoli. 

Tämä tuolin runko oli mielestäni ihan hyvä vielä ja en malttanut sitä heittää menemään. Toki se olisi ollut sellaisenaankin ehkä kaunis puutarhassa jos sen viereen olis istuttanut jonkun köynnöskukan ja sen köynnökset olisi alkanut kietoutua tuolin runkoa pitkin. Mutta tälle tuolille minulla oli jo paikka mietittynä joten eikun tuolin tekoon.

Löydin onneksi jonkinlaista jämäksi jäänyttä kestopuuta varastosta, jota ei tarvinnut maalata ollenkaan. Eikun mittailua, sahausta ja ruuvausta niin homma oli valmis. Toki täytyy myöntää, että itse en näitä hommia tehnyt vaan mieheni. Minä toimitin vieressä avustajan virkaa :)
Tälläinen siitä tuli ja olen niin sanoinkuvaamattoman tyytyväinen sekä 
onnellinen. Asetin sen heti kuistille ja eikun nauttimaan uudesta kestävemmästä lempi-istuimesta auringon kera.

Tälläiset jutut saavat minut todella iloiseksi ja nauttimaan elämästä. Tämä voi vaikuttaa joidenkin mielestä pieneltä jutulta, mutta minulle se on tosi iso ja tärkeä. Sain käytettyä sellaisia materiaaleja hyötykäyttöön joita ei enää muuten oltaisi tarvittu.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi