Uusi ihana päivä


Uusi ihana päivä on käsillä ja siitä näyttää tulevan aurinkoinen. Olin aamutuimissa kuvaamassa ulkona heräilevää luontoa ja sen kauneutta. Linnut sirkuttivat taas kauniisti ja ilma oli kirpsakkaan raitis. Heti oli paljon pirteämmän oloinen sen jälkeen kun oli vähän käyskennellyt puutarhassa. Toki tuo kuvaaminenkin on mielestäni aika terapeuttista ja onnistuneista kuvista tulee hyvä mieli.
Puiden lehdet availevat itseään ja luonnon väri alkaa muuttua pikkuhiljaa harmaanruskeasta vihreäksi. Joskus keväisin, kun kuuntelen luontoa niin aivan kuin kuulisin sellaista pientä rapinaa puiden suunnalta kun he availevat hiirenkorviaan.


Puutarhassa on pari kukkivaakin jo, mutta mielestäni minun puutarhassani ainakin on kaikki kasvu hieman myöhässä. Vaikka tässä tätä kylmääkin on piisannut niin kasvit ja kukat sieltä taas reippaasti pinnistävät.


 
Töitäkin tässä täytyy vielä tehdä aika paljon ennenkuin saadaan kasvimaa siihen kuntoon että sinne voi mitään maahan laittaa. Terassinpohjasta kaivettava multa siirretään kasvimaalle ja siinähän sitä urakka vasta onkin.

Kissatkin ovat mukana menossa aina kun ulkona jotain tapahtuu. Näissä kuvissa Misu.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi