KirpparilöytöOlen aivan hulluna vanhoihin huonekaluihin ja koluan kaikkia nettikirppareita, oikeita kirppareita sekä netissä olevia toreja ja markkinapaikkoja. Minun on tehnyt mieli olohuoneeseen isoa arkku mallista sohvapöytää. Sattumalla sen löysinkin mutta en ollut ajatellut tätä arkkupöytää hetkeen aikaa mutta kun sellainen nettihuutokaupassa sattui eteen tulemaan niin päätin yhden huudon laittaa menemään. Ajattelin että jos se ei sillä irtoo minulle niin sitten en enempää huuda. No kuinka kävikään, minuakin onnistaa joskus. Ajattelin kuvasta päätelleen, että tuo pitää maalata ja tietenkin valkoiseksi. Mutta hämmästys oli suuri kun pääsin paikanpäälle hakemaan arkkua. Se oli mielestäni paremman kuntoinen ja näköinen livenä. Joten päätin että se saa olla sellaisenaan, en ala muuttaa ja maalata sitä. Ensin kun toin sen meidän aika pikkuruiseen ja vaaleaan (punaisesta sohvasta huolimatta) olohuoneeseen, kauhistuin kuinka iso se onkaan. No ajattelin että se sai jäädä siihen yön yli ja huomenissa siirrän sen toiseen paikkaan jos ei jotain sisustusratkaisua yön aikana poiji jolla saisin sen vähä "pehnenemään" tai sulautumaan olohuoneen tunnelmaan. Illalla ennen nukkumaan menoa pyörittelin erilaisia vaihtoehtoja päässäni mitä sille voisi keksi. Mattokin oli otettu jo pois sen alta että huone ei näyttäisi niin täyteläisen tunkkaiselta. Jossain ilta 11 ja aamu 7 välissä olin keksinyt yhden idea ja päätin toteuttaa sen heti aamulla herättyäni.

Hain jälleen jemma nimisestä paikasta joskus aikoja sitten väsäämäni risuhässäkän josta oli pitänyt tulla kranssi mutta jotenkin se muistutti enemmän linnunpesää kuin kaunista kranssia mitä näkee sisustuslehtien kansissa ja kauniiden talojen ovissa. No sitten muistin myös lahjaksi saamani ruskean lasiastian jossa oli kynttilä sisällä. En ollut käyttänyt sitä koska se ei mielestäni aiemmin ollut oikein soveltunut vaaleaan makuuni sisustuksessa.

Voilá ja voittaja sisutuselementti arkkupöydän päälle oli syntynyt. Uskomatonta kuinka joistakin ennen niin hyödyttömistä asioista voi saada jotain ihanaa ja ainakin omaa silmääni miellyttävää aikaan kunhan löytää niille oikean paikan.                                          

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi