Pitipäs sattua !

Niinhän siinä sitten kävi, että korvausta "silmälasionnettomuuden" jälkeen ei vakuutuksesta tullu. Omavastuu on 150 e ja lasin uusimisen hinnaksi tulee 109.50 e. Mutta tästäkin voin taas ottaa opiksi ja ottaa seuraaviin laseihini sen muutaman kympin vakuutuksen silmälasiliikkeestä. Koska alkasin miettiä aikoja taaksepäin ja eihän tämä ollutkaan ensimmäinen kerta, kun telon lasejani. Muistan jopa kaksi kertaa ennemminkin rikkoneeni lasini ja silloin en edes tajunnut, että vakuutuksesta voi hakea korvausta. Toki niillä kerroilla lasini olivat jo monia vuosia vanhat joten tuskin niissäkään tapauksissa olisin hyötynyt vakuutuksesta mitään.

Tästä pitää nyt sitten vain ottaa oppia ja muistaa ottaa seuraavalla kertaa silmälaseille oma vakuutus liikkestä suoraa. Kehotan kyllä tästä lähin kaikkia ottamaan sen jos on vähääkään sitä taipumusta, että markilla temmeltäessä jotain niille voisi sattua. Mutta tekevälle sattuu ja tälläisille asioille ei vain yksinkertaisesti voi mitään. Ajattelen aina, että niin kauan asiat on hyvin kun henki ei lähde, eikä tule mitään isompia fyysisiä ja miksei myös henkisiä vahinkoja.

Tästä taas viisastuneena jatkan aherrusta puutarhassa uudella tempolla, ehkä vähä rauhallisemmin ja varovaisemmin sekä riskit huomioiden :)

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi