Pallovalot

Viikko onkin jo puoliväliin ehtinyt ennenkö kerkesin tänne postailemaan. Eilinen menikin Tampereen reissussa jossa kävin taas vuosittaisessa kontrollissa sydämeni vuoksi. Kaikki oli hyvin ja olin niin onnellinen, että kaikki oli ennallaan eikä sydän ollut mennyt huonompaan suuntaan. Nyt olen kyllä voinutkin ihan hyvin joten osasin jo vähä aavistella ettei siellä mitään pitäisi ollakkaan, mutta onhan se aina ilouutinen, kun lääkäri sanoo sen että kaikki on hyvin.
Tässä parin vuoden kuluttua olisi edessä tahdistimen vaihto ja se kyllä jo vähän jänskättää vaikka se on kyllä vaihdettu ennenkin joten tavallaan sekin on sellainen rutiini juttu. Mutta kaikki tuollaiset sydämeen liittyvät toimenpiteet jännittää aina minua. No mutta asiat on nyt hyvin ja pitää nauttia siitä :)
Sitten taas hieman sisustusasioita. Pysähdyimme paluumatkalla kotiin Lapista Pellon Vihreällä Pysäkillä jota voin kyllä kaikille suositella lämpimästi. Siellä oli hyvä ruoka ja oikein mahtavat sisustusshoppailumahdollisuudet (taas sanahirviö, voiko tuollaista sanaa edes olla) :)
Olen jonkin ajan haaveillut sellaisista pallovaloista ja nyt ne osui silmään siellä Seitashopissa. Kotvasen mietittyäni päätin ostaa ihanan lilan sävyiset pallovalot ja antaa niille uuden kodin minun hoppy roomissani, josta on nyttemmin tullut sellainen "oleskeluhuone" uusvanhan sohvan ansiosta. Isännän kotoa löytyi aivan kuin meidän tähän oleskelutilaan tehty nurkkasohva jossa on mukava istuskella ja esimerkiksi bloggailla tai tehdä käsitöitä.
Heti jouluverhojen pois oton jälkeen vaihdoin tilalle pirtsakat kesästä talven keskellä jo muistuttavat paneeliverhot. Pitäisi joskus kuvailla koko huonetta paremmin, mutta nyt napsin näistä uusista ihanista pallovaloista vain kuvia. Jotenkin ne toivat
piristystä tähän synkkään talveen ja toivoa siitä, että kyllä se kevät ja kesä sieltä taas tulee. Ja onhan ulkona jo huomattavissa päivän pidentyminen ja kyllä se hyvä oli että luntakin tuli vähän antamaan valoa tähän synkkään vuodenaikaan. Mutta tästä on hyvä jatkaa pallovalojen ja pirtsakoiden verhojen kanssa tulevaa kevättä kohden.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi