Tupper kutsujen jälkimainingeissa

Hyvää ja aurinkoista sunnuntaipäivää täältä maalaismaisemista. Sunnuntai on jälleen valjennut (jo toki aikoja sitten aamulla) kauniisti ja päivä lähtenyt hyvin käyntiin täällä suunnin. Eiliset tupperit sujui hyvin ja jännitys laukesi alkutekijöissä kun huomasi että tuttujahan tässä kaikki ollaan eikä heitä tarvitse jännittää. Mutta hyväksihän se jännitys vain sitten olikin, muuten ehkä ei olisi nyt näin hyvä fiilis. Koska jos on jotain jännittänyt niin sitten kun huomaa että hyvin menee niin voi olla tyytyväinen siihen että ei enää jännitäkkään ja olo rentoutuu. Siitä saa sitten oikein hyvän mielen. 
Jotenkin jännitän kuitenkin uusia sosiaalisia tilanteita sekä sellaiset uudet tuntemattomat tilanteet jännittää. Nyt jännitti myös se sujuuko emännöinti hyvin. Täytyy huolehtia siitä että kaikilla on kaikki hyvin että kukaan ei jää yksin ja tunne oloaan vaivautuneeksi kun ympärillä on toisilleen vieraita ihmisiä. Ehkä nämä tunnetilat heijastuu osin omista kokemuksista ja kun tietää että ne on niin ikäviä tilanteita niin niitä ei suo kenellekkään. Mutta tupperit onkin siitä mukavat kutsut, että esittelijä on enimmäkseen äänessä ja pitää huolen siitä ns. "ohjelmapuolesta". Ei tarvinnut itse kokonaan pitää huolta kutsujen sujuvuudesta vaan se tunnelma muodostuu kuin itsestään kun naiset pääsee tuotteiden kimppuun :)
Esittelijä oli hyvä ja taitava sekä tilannetajua sekä tilannekomiikkaa löytyi. Pidän huumorista ja se oli kyllä tupperin ohella yksi kutsujen mieleenpainuvin asia. Aivan tuntui siltä, että taas karisi stressiä yms ylimääräisiä taakkoja hartioilta kun sai kunnon naurut muutamaan otteeseen :)
Joskus vain sattuu samaan tilaan niin samanlaista porukkaa joilla on samanlainen huumorintaju ja sellainen tunnetila päällä, että huumoria piisaa ja jatketaan sekä kehitetään toisten juttuja jolle nauretaan sitte vatsa kippuralla.
Joten en olisi kyllä voinut toivoa parempia kutsuja kuin nyt sain. Kiitos siitä siis heille jotka paikan päällä olivat ja tekivät päivästäni ikimuistettavan. Ehkä jostain voi tuntua hassulta kun hehkutan yksien kutsujen onnistumisesta niin mutta minulle nämä olivat iso asia. En ole kuitenkaan kovin sosiaalinen ainakaan uusissa tilanteissa ja tälläiset tilanteet kartuttavat kokemusta vastaaviin tilanteisiin joutuessa. Sitten uuden tilaisuuden koittaessa ei enää ehkä jännitäkkään niin paljon.
Joten voi siis sanoa että tässä ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampi.
No niin ja sitten itse tuotteisiin. Emännän lahjaksi sain kätevän ExtraChef laitteen jolla voi silputa nopeasti vihanneksia yrttiä, hedelmiä, keksiä yms. Sitten sillä voi vatkata ja sekoittaa. Teimmekin kutsuilla tällä laitteella ruisnappien päälle sellaista tahnaa johon silppusimme sipulin. Sitten sekoitetiin joukkoon kinkkusuikaleet, ruohosipulituorejuustoa sekä kermaviiliä antamaan kosteutta. Tälläistä herkkua saimme sitten maistella muun tarjottavan lisäksi. Uskon, että kun saan tämän emännänlahjan niin sillä tullaan kokeilemaan kainkelaisia versioita tästä. Naisilta tulikin jo hyviä vinkkejä mitä voi kokeilla sitten. Toki tällä on sitten kätevä vatkailla kermat kakkuihin sekä digestive keksit juustokakkuihin. Oikein alkaa taas näpit syyhyämään että pääsisipä jo testailemaan uutta keittiön ihmelaitettani :)
Joten tälläkin saralla tupperit sujuivat hyvin, kun tammikuun emännänlahjakin oli niin hyvä. Nyt siis jään innolla odottamaan tupperipaketteja sekä uusia pippaloita joita virisi meidän mielessä :) 

Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥Mukavaa sunnuntain jatkoa :)
Anonyymi sanoi…
Yhdyn iloon onnistuneista kutsuista ja sen tuomista hyvistä kokemuksista sekä uudesta "pikku teho silppuristasi". Hyvää sunnuntain loppuiltaa ja tulevaa viikkoa toivottelee Jaana
Marjut sanoi…
Kiitoksia ja hyvää tulevaa viikkoa sinullekin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi