Pienet on stressin aiheet

Huh huh mikä viikko, mutta onneksi viikonloppu on edessä. Hieman jännittää huomiset tupperit vaikka eihän siinä nyt mitään syytä olisi jännittääkkään, mutta kun nyt ovat ensimmäiset kutsut joita emännöin niin siltikin on pieni jännitys päällä. En vain voi sille mitään, että olen jännittäjä tyyppiä joissakin asioissa. Ehkä stressaan joskus asioita liiaksikin, pitäisi osata ottaa vain rennosti ja antaa elämän viedä. Tämäkin on niin pieni stressin aihe tässä elämässä. Mutta kai se sitten uutena kokemuksena taas kasvattaa minua ja jos joskus vielä lupaudun emännäksi niin tietää sitten ainakin että millaista se on niin ei stressaa ennakkoon.
Nyt kuitenkin meinaan ottaa tästä jäljelle jääneestä perjantai päivästä kaiken irti väsyneenä, mutta onnellisena siitä että vihdoin tämä arkiviikko on ohi. Pitsataikina on kohoamassa, tuli lämmittämässä kylmää tupaa ja sitten olisi tiedossa vain oleilua ja leffailua. Niistä on meidän perjantai-ilta tänään tehty.
Huomenna on sitten taas uusi päivä ja uudet kujeet :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Marjut, niin hyvin ymmärrän tuon stressin, mutta usko vaan hyvin se menee, olet vain ihana suloinen oma itsesi... on hyväksi ottaa uusia askeleita elämässä,ne ihanasti rikastuttaa elämää... t. Jaana
Marjut sanoi…
No hyvinhän ne tupperit sitten meni pienestä stressistä huolimatta :) Ehkä stressasin sitä sosiaalista kanssakäymistä että pystyn ottamaan kaikki kutsumani vieraat tasapuolisesti huomioon ettei kellekkään tule vaivautunutta ja yksinäistä oloa kutsuilla kun kaikki ei toisiaan entuudesta tunne. Mutta minulle tosiaan jäi sellainen olo, että kaikki meni hyvin ja niinkuin pitikin. Tuntuu taas että tämä kutsujen pito rikastutti elämääni naurulla ja hyvällä ololla sekä uusia tapaamisia sovittiin joten on tulevaisuudessakin ehkä tiedossa mukavaa piristystä arkeen :) Joskus vain turhaa tulee stressattua. Ehkä se on hyväkin asia stressata joskus pienesti. Siitä varmasti voi saada voimia kun jossain vaiheessa huomaa että stressi laukeaa. Huomaa että ympärillähän kaikki on tuttuja eikä niitä tarvitse stressata. Sitten muuttuu itsekin vapautuneemmaksi ja hyvätuulisemmaksi jolloin voi huumoria alkaa hieman vapaamminkin viljelemään :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi