Ulkoa tulviva valo

Oli pakko napata pari kuvaa tuolta ruokailuhuone näin valoisalla aikaa. Mietin että tosi paljon tilan tunnelma muuttuu luonnovalonkin mukaan. Muistan kuin eilisen päivän, kun kuvailin tänne blogiin joluisia tunnelmakuvia tästä huoneesta ja nyt reilu kuukausi siitä on jo ihanan valoista iltapäivälläkin vielä. Aivan ihanaa, kun tuo aurinkokin on nyt näyttäytyny muutamana päivänä peräjälkeen. Katseen saa suunnata jo lähestyvään kevääseen ja jotenkin se uusi vaihe elämässä sieltä sitten taas starttaa niin sisällä kuin varsinkin ulkona. Jos mieli nyt on ollut hieman matalalla lapsettomuusasioiden suhteen niin ainakin voi siirtää hieman ajatuksia iloisempiin aiheisiin, nimittäin tulevaan kevääseen ja kesään. Päässäni on vilahdellut jo ajatusta kasvihuoneesta jonka tässä joskus aiomme rakentaa vanhoista laseista jotka tuolla tallissa odottaa. Sitä saisi jo vähän alkaa suunnittelemaan. Eikös se näin oo, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty? :) No joo kyllähän siinä sitten taas saa olla isännältä apua pyytämäs ku sitä aletaan suunnittelemaan ja tekemään. Onhan se toki vähän (no totta puhuakseni aika paljonkin) kiva mielessään miettiä jo millaisen siitä haluaa ja mihin käyttöön se oikeastaan sitten loppuviimein tulee. On minulla myös pyörinyt terassinkin sisusteleminen mielessä. Isännälle olen jo ilmoittanut, että pitää silmät avoinna lavojen suhteen jos sellaisia näkee jossain nurkissa kuleksivan. Niistä on näkynyt niin hienoja tekeleitä aina sohvista pöytiin ja yrttiseinämiin asti, että jotain sellaista voisi omallekkin terassille puuhata ensi kesänä. Se kun ei maksa melkein kun vaivan ja hieman päälle jos vain lavat jostain löytyy ilmaiseksi. Mutta nämä asiat jätän toistaiseksi pääkoppaani muhimaan ja mikä sen ihanampaa onkaan kuin taas suunnitella uutta.. Se innostus on ihan parasta näissä asioissa, se saa apean mielen taas paremmalle tuulelle :)

Mutta huomenna lähden viikonlopuksi sukuloimaan ja aion viettää netittömän viikonlopun joten toivottelen tässä vaiheessa viikkoa Oikein Hyvää Viikonloppua Kaikille! :)
Kommentit

Anonyymi sanoi…
Näin on, ihanaa mennä kevättä kohti ja muutenkin mielen syksystä valoa päin:) Ihan, en itse vielä kasvihuoneesta haaveile, vaikka totta kyllä tuo, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Olen kyllä jossain vaiheessa haaveillut sellaista pientä kasvihuonetta, mutta näyttää, että jää haaveeksi, jos ei sitten tule jotain uutta innostusta, että sellainen on pakko saada... voihan se tullakin kun kuuntelen sinun innostusta aiheesta. Nyt odottelen vielä vähän lunta lisää, että saisivat tehtyä ladun tähän meidänkin kodin viereen, sillä kauemmas ei tule lähdettyä hiihtelemään. Sinä siellä olet siis ollut sukuloimassa, oliko kivaa ja voimaannuttavaa tulevaa viikkoa varten? Meillä täällä jälleen ollut rauhallinen viikonloppu kotinurkissa, paitsi tänään käytiin pikkupojan 3-vuotis synttäreillä... elämää riitti:)Huomenna siis jälleen työn touhuun ja arjen askareisiin. Voimaa ja iloa sinun tulevaan viikkoon. t. Jaana
Marjut sanoi…
Kiitos. Kyllä oli hyvin voimmaannuttava ja kiva viikonloppu joten nyt taas jaksaa tätä arkea :)On se vain ihme kun lepää kunnolla ja viettää aikaa muutenkin leppoisasti hyvässä seurassa niin jaksaakin sitten paremmin ja on aivan kuin eri ihminen. Maanantaikin tuntui paljon mukavammalta kuin yleensä. Kyllä oon kans kuullut tuosta että kun sitä lunta tulis enemmän niin ihmiset pääsis hiihtämään. On kyllä aika pitkälle talveen mennyt nämä kunnon lumen tulot. Nuo pikkulasten synttärit on niin ihania :) Elämää tosiaankin varmast riitti, varsinkin jos pikkukaverilla on saman ikäisiä kaveria :) Mutta hyvää alkanutta viikkoa sinulle :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi