Jokimaisemia ja haaveita

Lupailin taannoin vielä kuvia Isonkyrön jokimaisemista joten tässä näitä nyt olisi. Hieman piti kuvata kaunista vanhaa siltaakin. Sattui kyllä niin kaunis päivä pyöräretkellemme tuolloin vappuna vaikka hieman koleata olikin, mutta kun oikein polki niin lämpimänä pysyi.
Jokimaisemista aasinsiltaa pitkin raotan hieman haaveitamme täältä maalaismaisemista ja uskaltaudun kertomaan, että täällä on ahkeraan plarailtu hirsihuvilakuvastoja ja tehty suunnitelmia. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä olemme haaveemme kanssa myötätuulessa :)

Aurinkoista viikon jatkoa maalaismaisemista teille kaikille!


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hienoja kuvia ja hienoja haaveita... täällä henkään myötätuuleen suunnitelmienne puolesta, jännittää mitä siellä tulossa on:) Minulla olis haaveena saada pihaan sellainen pieni kuusikulmainen huvikatos, mutta ei ole tullut sopivan hintaista käytettyä vastaan, niin taitaapi jäädä haaveeksi. Hyvä se on kun on haaveita ja tuosta silta kuvasta tuli mieleen, että joskus päästäkseen eteenpäin tai jopa päämäärään on uskallettava ylittää silta, on luotetta, että silta kantaa... että elämä kantaa... Heissuli vei jälleeen. t. Jaana
Marjut sanoi…
Hienosti sanottu tuosta sillasta, mutta niinhän se on että joskus on uskallettava ottaa riskejä ja uskoa että elämä kantaa. Saas nähdä tosiaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, onneksi sitä ei etukäteen tiedä☺
Toivon että löydätte sen huvikatoksen niin pääset nauttimaan kesästä sinne. Siellä olisi mukava olla sateellakin ja kuunnella sateen ropinaa ja lukea vaikka jotain kirjaa ja tunnelmoida.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi