Koristaomenapuu kukoistaa

Nyt sitten vähän kirsikkapuun jälkeen on kukkaan puhjennut koristeomenapuumme. Sen tuoksukin on aikasta huumaava, mutta harmi vain että senkin kukinta kestää vain niin lyhyen ajan. Joten pakkohan sitäkin on kuvailla vähän joka puolelta.


Aistikasta aikaa ja kukkien taikaa näille toukokuun viimeisille päiville!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kyllä se onkin kaunis kukkainen... Meillä oli entisen kodin pihassa tuollainen ja meidän nuorimmainen pisteli mielin määrin sitten syksyllä pikkuomppuja poskeen, itselle ne oli kyllä liian äkäisiä:)
Niin se tosiaan aika menee nopeasti, että jo taas kuukausi vaihtuu... Tänään lenkillä aistin erityisen voimakkaasti koivun lehtien tuoksun ja vehreyden, onneksi aika vähällä ollaan päästy allergiankin kanssa. Moi moi ja tosiaan aisteillaan.... t.Jaana
Marjut sanoi…
Olen kanssa miettinyt että voisiko noita koristepuun pikkuomenoita syödä, kuulemma joitain lajikkeita voisi. Mutta mistäs sitä tietää onko juuri tämä puu sellainen syötävä? ☺ Koivu tosiaan kans tuoksuu tosi hyvälle. Onneksi olet pystynyt nauttimaan allergiasta huolimatta keväästä. Meillä ainakin terassin laudoituksesta huomaa siitepölyn määrän jälleen vaikka just käsittelin terassin niin nyt on jo selvä siitepölykerrostuma siinä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi