Kansainvälinen ravintolapäivä 17.5.2014

Tänään vietetään kansainvälistä ravintolapäivää ja täällä Kurikassa onkin tänään monen monituista pientä pop up-ravintolaa. Tänään osui kyllä kaunis sää ravintolapäivälle. Tosin täällä lakeuksilla tuulee jälleen, mutta oikein suojattuna ravintolatkaan eivät toivottavasti lähde lentoon. KuvaKävelyäkin tuli harrastettua myös tänään ja teemana oli käydä kuvailemassa perustettuja ravintoloita.
Me kävimme äsken herkuttelemassa hampurilaisilla Aseman Grillillä joka oli perustettu kylän vanhan juna-aseman nurkille. Siellä oli laaja kansainvälinen ystäväporukka pyörittämässä grilliä ja tunnelma oli sen mukainen eli rennon letkeä.. I like it! Jotenkin tuli kyllä sellainen tunne, että ollahan me pohjalaiset (tai ainakin me kaks) vain aika jäykköjä, jos joskus saavuttais itsekin saman rennon ja välittömän mielentilan pysyvästi niin a'vot!
Tässä maistiainen Aseman Grillistä :)
Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kuvasta kyllä välittyy niin hyvin rento maalaismeiniki, ettei siellä ainakaan hienostella ole tarvinnut:) t. Jaana
Marjut sanoi…
Näin on, rento oli meininki ja maalaismaisemat siinsi silmissä. Mukava kun tälläisiä tapahtumia järjestetään ja sitten ne ravintolat saa olla just niin rentoja ja omannäköisiä kun pitäjänsä haluaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi