Puutarhassa tapahtuu

Tässä viikkoja sitten innostuimme pienen pieneen muutokseen puutarhassamme. Olemme päivitelleet kun likakaivojen taakse ei oikein pääse ruohonleikkurilla. Nyt kun pihassamme taas tapahtuu muutoksia ja yhdestä kivikasasta piti päästä eroon niin siirtelimme ne kivet vanhan pressun päälle tänne nurkkaukseen. Ja nehän sopivat kuin nenä päähän sinne betonisten kaivonkansien ympärille. Joskus sattuu näinkin onnekkaita yhteensattumia. Oikein huvittaa näin jälkikäteen aateltuna tämä ainainen kivien siirtely paikasta toiseen, mutta toivottavasti tämä pian loppuu ja kaikki löytävät oikeille paikoilleen. Toki tämä siirtely aiheutti taas sellaisen ketjureaktion että sitä nurkkaahan piti alkaa koristella joten täsää siitä "vähän" kuvia :)


Aurinkoista viikonloppua!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Voi, kun taas olet saanut tehtyä ihanan ja hauskan tunnelman "nurkkaanne"... hyväpä oli ketjureaktio... oot kyllä niin luova ja ahkera:) Tänään onkin jo niin lämmin päivä ulkona tepsutella, ollaan kiitolliset ja nautitaan elämästä. t. Jaana
Marjut sanoi…
Kiitos jälleen ihanasta kommenttistasi. Näitä nurkkauksia syntyy aina väistämättä näköjään tänne meidän nurkille kun kiviä roudataan aina uuden idean tieltä johonkin nurkkaan☺ Nyt tälläisiä kivinurkkia on jo kaksi, pitäisi kuvata vielä se toinenkin. Nyt on kyllä tullu yhtäkkiä niin lämpöiset kelit joten nautitaan niistä kun ei tiedä taas kuinka kauan tätä kestää.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi