Kesän kukkasia

Kesä on ollut kylmä mutta kukat ne vain jaksavat loistaa siitä huolimatta. Olen varmaan aiemminkin kertonut mutta kerronpa nyt vielä toisenkin kerran että olen huono muistamaan kukkien nimiä. Joskus jotkut jäävät mieleen kun oikein monta kertaa jonkun kukan nimen kuulee.
Minua kiehtoo enimmäkseen kukkien väriloisto, muodot ja kauneus.. se esteettinen puoli. Joten tässä sitä esteettistä puolta ilman nimiä :)Hyvää kesän jatkoa kaikille ja toivotaan, 
että me sekä kukkaset saataisiin hivenen edes lisää lämpöä
tänne Suomenmaahan!

Terveisin Marjut


Kommentit

Maahinen sanoi…
Kauniita ovat kukkaset kuvissasi. Kosteus on tehnyt kukille ja kasveille hyvää, vaikka monen kukinta myöhässä. Meillä niin kylmää, että nuput eivät meinaa aueta, kun ei aurinkokaan paljoa näyttäydy.
Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti teillä paistaa aurinko. Meille luvassa pilvistä ja sadetta, mitäs muutakaan, hih :-D
Kiitos kovasti. Viikko alkoi aurinkoisissa merkeissä mutta loppuviikosta lupailivat tännekkin päin vettä. Olisihan se mukava kun kesä ja kesälomat ihmisillä on niin vähän pitemmän ajan koko Suomessa aurinkoa piisaisi.
Tuntuu kyllä että marjat ja kukat ovat ainakin pitäneet tästä säästä.. ne vain jaksaa kukkia ja vissiin marjasadostakin ihan hyvä tulee. No onneksi on vielä kesää jäljellä niinkuin yhdessä biisissä sanotaan joten toivotaan että ne aurinkoisimmat säät ovat sitten edessäpäin koska niistä ei ole kunnolla ainakaan täälläpäin päässyt vilä nauttimaan. Jos aurinkoa on ollut niin yleensä kylmä tuuli on taannut sen että t-paitakelit on ollut harvassa. Mutta hyvää viikon jatkoa ja peukut pystyyn että se KESÄ sieltä tulee.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi