Suloisia kesämuistoja

Sulo on meitä täällä taas riemastuttanut tempauksillaan ja tottahan välillä hänen kanssa elämä on tulta ja tappuraakin. Päättäväisen luonteensa sekä joidenkin tarkkojen tapojensa kanssa mistä herra ei tingi joudutaan raapimaan harva se päivä päätämme. Tälläiset seikat kuitenkin unohtuvat pian hänen ottaessa helluinen ilme tai tempaistessaan jotain hassua.


Tässä kuvassa Sulo kavereineen yritti lähteä ilmeisesti juhannuksen vittoon omin päinsä. Ajattelivat jättää äipän ja iskän mökin rauhaan ja suunnata luineen sinne missä meno on kovimmillaan.


Hey, Lets go!


Tie Sulon sydämmeen käy kyllä lopulta varmaan vatsan kautta. Sekä kaikki Sulon tiet vievät ruokapöytään ja sinne mennään hinnalla millä hyvänsä vaikka kainalon kautta tunkemalla. Kukaan ei meillä syö ilman Sulon tarkkaa valvontaa jossa hän istuu vieressä ja odotta (jos malttaa) viimeistä palaa. Mutta jos syöjä päättää tällä välin tehdä jotain muuta esimerkiksi kääntää päänsä sekunniksikin leipänsä äärestä niin Sulo ei jätä tilaisuuttaan käyttämättä. Näinpä alta aikayksikön leipä on paremmissa suissa.


Pienten repsahdusten jälkeen herkkuihin Sulo pitää onneksi myös liikuntaleikeistä. Silloin kun Sulon tekee mieli leikkiä niin hän mielellään noutaa kaikenlaisia leluksi sopivia vaikka olisivat melkein oman kokoisiakin. 


Onneksi Sulo kerää myös päivän mittaan voimia ja malttaa nukkua. Kesken luun järsinnän tämä pikkuisäntä saattaa malttaa uinahtaa päikkäreille.
Sulo on opetellut nyt karavankoiraksi ja hyvin rauhallisin mielin hän on ottanut uuden aluevaltauksen vastaan. Joskus hän inuuttaa omaa tahtoaan ikkunan läpi jos hän näkee jotain kiinnostavaa mutta haukkumaan hän sortuu onneksi aniharvoin.Yötkin sujuvat hyvin uuden asuntoauton etupenkillä istuen ja välillä ikkunasta luuraten ohikulkijoita.


Tässä vielä Sulon tuoreita kesämies 2015 kuvia ;)Hyvää kesän jatkoa kaikille ja toivotaan, että säät olisivat useimmin näin aurinkoisia. Nyt on ollut melkein useammin sateista kuin aurinkoista.


Kommentit

Maahinen sanoi…
Ooh suloinen Sulo on jo melkein aikapoika. Kivoja kuvia olet Sulosta ottanut.
Hellyttävää katsetta on vaikeaa vastustaa ja Sulo on varmaankin tajunnut sen:-D
Kiitos :) Uskon että hän tietää juuri ne konstit, ilmeet ja kyyneleet joilla hän saa tahtonsa äipältä ja iskältä läpi. Se on niin kumma juttu kun ne silmät alkaa aina vuotamaan kun hän tahtoo palan meidän leivästä. Siinä kyllä sydän taas heltyy sitä näkyä katsellessa. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke