Rauman Poroholma

Loman alun ensimmäinen ilta alkoi aurinkoisissa merkeissä Rauman Poroholman leirintäalueella. Vastaanotosta mieheni hyppäsi golfkärryä kuljettaneen henkilökunnan jäsenen kyytiin jonka kanssa he katsoivat meille miellyttävän leiriytymispaikan. Myös minä ja Sulo olisimme kyytiin kuulemma päässeet, mutta tyydyimme ihailemaan maisemia vielä asuntoauton ikkunasta käsin.
Hyvän paikan mies oli meille valinnutkin, läheltä rantaa ja pienemmän huoltorakennuksen luota. Siinä parin päivän aikana huoltorakennus osoittautui kuitenkin hivenen pieneksi sille väkimäärälle joka täytti sen puolen Poroholmasta. Myös tilojen siisteys olisi voinut olla parempaa viiden tähden luokkaan kuuluvalla karavanalueella. Kiinnitän yleensä tällaisissa paikoissa huomiota siisteyteen ja sujuvuuteen. Tietenkin se vastuu ympäristön siisteydestä kuuluu meille kaikille jotka tiloja käytämme.
Aktiviteettejä ja palveluita kuitenkin löytyi sitten vaikka ehkä perusjutuissa oli parannettavaa. Ruoka- ja juomaravintoloita oli alueella kiitettävästi sekä viihtymisestä oli huolehdittu aina elävästä musiikista, stand upista karaokeen saakka. Myös liikunnasta pitäville oli aamuisin järjestetty puistojoogaa ja -jumppaa. Hieno lisä paikassa oli myös kaapelivesilautailu jota varmasti oli yhtä mukava katsella kuin harrastaakkin. Lisää Poroholma manipuolisesta tarjonnasta löydät täältä.
Alue oli myös tehty kauniin puistomaksi jossa oli hyvin viitoitettu kaikki eri paikat mitä alueelta mistäkin löytyi. Rannassa kaksi isoa, kaunista ja vanhaa purjelaivaa loivat oman osansa merihenkistä tunnelmaa tähän upeaan paikkaan. Toisesta niistä eli M / Aux Kathrinan ruumassa oli ravintola Puosun Kellari jossa kävimme yhtenä iltana syömässä fiinisti. Ja kyllä oli hintansa väärtti :)
Suosittelen kyllä matkalaisia käymään Poroholmassa ja tutustuman myös sen lähitienooseen. Erityisesti Vanhaa Raumaa suosittelen ja sinne pääsee Poroholmasta suoraa myös Kake Kaupunkijunalla. Vanhan Rauman tunnelmia tulee sitten seuraavassa postauksessa joten hyvää viikonloppua tältäerää.

       
-marjut-
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke