Tallipiha

Kesäisin meillä on ollut tapana tehdä ysäväni kanssa sellaisia päivän mittaisia reissuja mielenkiitoisilta kuullostaviin ja idyllisiin paikkoihin. Yleensä paikat liittyvät jotenkin sisustamiseen  sekä käsitöihin mutta kyllä kaunis miljöö kuvissakin vetää puoleensa. Sisustuslehdistä ja netistä tulee bongattua retkikohteita johon on mukava lähteä ja vaihtaa maisemaa edes yhdeksi päiväksi. Aina kun maisemat vaihtuu edes päiväksi niin taas voi olla monta uutta ideaa ja inspiraatiota roppa kaupalla. Sekä joskus voi olla jopa kotiin kannettavaakin ;)
Tänä kesänä ennen juhannusta lähdettiin jo ensimmäiseen ihanaan kohteeseen joka sijaitsee Tamperella. Kaupungin läheisyydessä sijaitseva idyllinen Tallipiha jonka vanhanajan tunnelmaa huokuva miljöö on kaikkien Tampereella vierailevien pakko tsekata. Kauniissa vanhoissa rakennuksissa on persoonallisia kauppoja ihastuttavine käsitöineen sekä muine tuotteineen. 
Kahvilassahan on pakko poiketa ja maistaa herkullinen leivos jos toinenkin. Hyvä konsti on tilata ystävän kanssa eri leivokset niin voi maistaa kaverinkin omaa ;)
Tallipiha tarjoaa myös taphtumia ja on vuoden ympäri auki oleva retkeilykohde. Mietinkin jo, että mahtaa tämä paikka toimia upeana näyttämönä myös joulutorien aikaan. Ken tietää vaikka tässä pitäisi alkaa syksyn tullen ajattelemman pientä joulunalusreissuakin. Katsoin täältä tapahtumista, että Tallipihan Joulua vietetään 21.11. - 23.12 sekä muutakin mielenkiintoista ennen sitä siellä tapahtuu. 
Meitä reissu suosi säiden puolesta tosi hyvin. Taisi olla alkukesän kaunein sekä lämpimin päivä. Tässä siis auringossa kylpevän Tallipihan miljöön kuvia.

Tuolloin tapahtumana oli Kreikkalaiset Kyläjuhlat jossa ohjelmassa oli myös yhdessä kuvassa ollutta tanssia. Hieman minua harmittaa kun en uskaltautunut tanssijoukkoon mukaan. Ken tietää, sehän olisi voinut olla vaikka kuinka hauskaa. Ainakin se meno sivullisin silmin siltä tuntui :)

Tälläinen reissu tälläkertaa ja uusia kesäreissuja tulossa loman alkaessa parin päivän päästä. Joten nyt pakkailemaan asuntoautoa ja tutkailemaan Suomen tiekarttaa :)

Oikein hyvää loppuviikoa kaikille
toivoo Marjut


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke