Pääsiäistä odotellessa ja sisustellessa

Pikkuhiljaa alkaa pääsiäiskoristeetkin hivuttautua sisustukseen ja eihän siihen enää olekkaan kuin viikko. Ennemminkin koristeita olisi tietysti voinut laittaa. Jotenkin kuitenkin muiden puuhien lomassa pääsiäinen pääsi yllättämään vaikka ohran muistinkin ajoissa laittaa. Nyt toki toissa päivänä sain sitten inspiksen istuttaa vielä vanhoista rairuohonsiemenistä lisää pääsiäisruohoa. Saa nähdä itävätkö vanhat siemenet... No sen näkee sitten varmaan parin päivän päästä. 
Syreenin oksat ja koristeet ne vain vaihtavat paikkaa, aina välillä tiheääkin tahtia. Vaihtelen aina niiden paikkaa ja mietin missä ne olisivat edukseen. Sitten ne jää niille sijoilleen, kun innostun jostain muusta. Koristeissa on vielä vähän talviaiheisiakin hahmoja, mutta tuntuu että tuolla ulkonakin saa olla vielä ainakin aamuisin talvitakki päällä että siellä tarkenee. Vaikka tuo kevät olovanansa näytti varhain tulevankin niin se lämpö ei kuitenkaan ole vielä saavuttanut tätä maailman kolkkaa.


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiva kun sinulla tuo ompelukonenurkkaus toimii vähän niin teemanurkkauksena vuoden aikojen mukaan... Minulle kävi ohralle vähän niin sanotusti ohrasesti, kun kasvoi liian nopeasti ja sitten leikkasin sitä, niin siitä tuli tosi rumannäköinen jäykkä tökkänä, koskapa on niin paksua kasvultaan. Yleensä en kylvä enään ruohoja nyt kun lapset ovat kasvaneet, mutta töissä tehtiin kotiinkin tuotavaksi.Pääsiäistä en kotona laita, kun menemme käymään Kainuun maisemissa, ja voinhan täällä käydä ihailemassa mitä toiset ovat saaneet aikaiseksi... silmä täyttyy siitäkin:) t. Jaana
Marjut sanoi…
Samaa olen ajatellut, että minun teemat pyörii kyllä aika lailla tuon ompelukonepöydän ympärillä :) Se ohra on kyllä kova kasvamaan. Täälä netin ihmeellisessä maailmassa kyllä löytyy pääsiäistä ihailtavaksi yllin kyllin joten aina ei tarvitse omia koristeita laittaa ja varsinkaan silloin, kun vaihtaa maisemaa. Minä en ainakaan joka vuosi niin innostukkaan joka juhlaa koristelemaan, toisena vuonna innostuu toisesta juhlasta ja toisena toisesta tai sitten joskus ei ollenkaan mistään :)
Anonyymi sanoi…
Niinpä se menee ja saa mennäkin:)
Marjut, mun on ihan pakko laittaa sulle tässä hyvä yksinkertainen ja terveellinen ohje, vaikka välipalaksi... rasvatonta rahkaa, sekaan reilusti puolukoita ja vähän juoksevaa hunajaa, oli yllättävän hyvää, eikä tarvinnut kermaa, eikä oikeaa sokeria ollenkaan:) -J-
Marjut sanoi…
Kiitos ohjeesta. Tämähän ohje tulikin kuin kreivin aikaan koska olen tuumannut, että mitä noista tulevista vuoden vanhoista puolukoista tekisin. Eipä aikaakaan kun on jo kesä ja uusia saa mennä poimimaan ja nyt pääsee tällälailla terveellisesti herkutellen vanhasta sadosta "eroon" :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi