Terassi vihertämään ja kukkimaan

Terassin sisustusinspiraatio senkuin jatkuu niin toteutuksen että mielikuvasuunnittelun muodossa. Vanhojen tekstiilien ja tavaroiden hyödyntäminen terassilla saa myös jatkua ja siitähän tämä emäntä tykkää.
Kirpparilta tein ihanan löydön, vihreän enkelin. Pitäähän uudella terassilla olla oma suojelusenkelinsä.
Mattopropleemakin poistui ja ei tarvinnut ostaa maltaita maksavaa terassimattoa kun sain vihreän vanhan tuvan maton läheiseltäni. Sopivasti vihervoittoinen niinkuin muutama muukin terassille tuotu sisustusjuttu.
Pakollinen ostos oli narsissit, väripilkuiksi viherkeitaaseen. Itse tykkään siitä että saan seurata niiden kasvua joten aivan vielä ei kukkasia näy. Osassa kaupoista narsissit olivat jo niin honteloita ja kukintavaihe jo vähän veteli niinkuin viimeisiä joten päädyin ostamaan näitä vaikka kukkasia saa tovin vielä odotellakkin. Toki varmasti nekin pian sieltä alkaa kukkia kun aurinko porottaa terassille oikein lämmintä.
Myös kissamme Misu tykkää köllötellä emännän kanssa terassilla ja varmasti sopivan tilaisuuden tullen istahtaa emännän paikalle. "Joka puonsa nostaa niin paikkansa menettää", niinkuin täälläpäin tavataan sanoa.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Taas sinä olet "viritellyt" siellä, mutta niinhän se on, että kevät on uuden luomisen ja puhkeamisen aikaa, mielenkiintoista:) Käy kurkkaa postia... taas! t. Jaana
Marjut sanoi…
Joo koko ajan näin keväisin viriää uusia ajatuksia ainakin nyt tuon terassin sisustamisen suhteen. Millää kaikkia suunnitelmia ei saa edes ikinä toteutettuakaan, mutta edes jotain saa joskus kyhäiltyä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi