Joulunurkkaus


Sain pienen paussin arjen keskellä ja päätin rauhoittua postailemaan joulunurkkauksestani jonka olen sisustellut vanhaan tuttuun paikkaan. Vanhan Tikkakosken päälle on mukava koota jouluun liittyviä juttuja ja näin ollen luoda taas yksi joulunurkkaus kotiimme.
Sulon kanssa on aika rientänyt ja totta puhuakseni on mukava välillä suunnata ajatuksia johonkin muuhunkin kuin tähän karvapalleroon :) Vaikka hän ihana onkin niin kyllä se koiranpennun kasvattaminen jonkin verran hermojakin kysyy. Ainakin minusta tällähetkellä tuntuu siltä. Mutta kiva saada vähän paussia ja luoda ajatuksia sekä touhuja muualle niin jaksaa taas temmeltää Sulonkin kanssa erilailla. Päässä pyörii moniakin ajatuksia jouluun liittyen, mutta saapi nähdä ehdinkö niitä kaikkia toteuttaa. Nähtäväksi jää, mutta tälläistä tälläerää :)Hyvää viikonlopun odotusta kaikille
toivoo Marjut

Kommentit

Jaana Janatuinen sanoi…
Onpa suloisen kodikas nurkkaus. Tikkakosken samanlainen kone oli lapsuudenkodissani. Tuo mieleen ihania muistoja nukenvaatteiden ompelusta :-)

Tuta sanoi…
Kauniin jouluiseksi olet koristellut nurkkaukksen... Tikakosken vanha ompelukone on aivan ihana:)
Sisko sanoi…
Sulla on jo niin kaunis joulunurkka valmiina. Hienosti koristeltu ja tunnelmallinen, ompelukone on todella aarre.
Tuitiina sanoi…
Oi ihana Tikkakoski! Ja niin ihana joulunurkkaus! On kyllä kiva pikkuhiljaa laitella jouluisia juttuja sisällä, ulkona niin mustaa ja pimeää, kohta taas lumesta muisto vain.
Kiitos kommenteistanne. Tikkakosken ompelukone on kyllä ollut oikea aarre. Kone on itsessään jo niin kaunis että sitä voi pitää esille. Pöytä taas luo niin ihanan vanhanajan tuntua että eipä se paljoa päällensä kaipaakkaan. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi