Työkalu koiruuksille


Taikakuva haaste 40. Tarvike, työkalu

Tämä moppi on ollut nyt viikon ahkerammassa käytössä kuin koskaan meidän huushollissa. Sulon saavuttua taloon pennulta on päässyt useammatkin pissavahingot ja niitä isäntä on kuurannut tällä höyrymopilla. Kunhan tästä itsekin tokenen kunnolla leikkauksesta niin tottahan tämä moppi nähdään monet kerrat vielä minunkin kädessä. Mutta toivottavasti tulevaisuudessa kuitenkin vähemmän, koska ei se niin hauskaa puuhaa ole että sitä joka käänteessä huvittaisi tehdä. Tämä on tätä pentuaikaa ja toivon, että Sulo hoksaa jossain vaiheessa mihin asiat sisällä suoritetaan hädän tullen niin saa moppikin huilata pidemmän aikaa :)

- Terveisin Marjut -

Kommentit

Sisko sanoi…
Tämä höyrymoppi onkin tehokas työkalu. Tällä saa siistiä ja puhdasta helposti. Kiitos osallistumisesta!
Kiitos kommentista. Isäntä aikoinaan tilasi tämän muistaakseni tv shopista ja ajattelin että "voi elämä, tuollaiseen nyt rahojaan laittoi", mutta perun sanani. Tämä on ollut todella kätevä ja ei tarvitse käyttää pesuaineita mikä voi olla nyt parempi koirallekkin kun koko ajan tuolla lattialla nuohoaa niin ei ainakaan mitää pesuaineen jäämiä saa suuhunsa.
Jaana Janatuinen sanoi…
Vau, tuo pitäisi olla joka koiratalossa pakollinen;-).
Meidänkin koirahuushollissa olisi tosi tarpeen.
Pian pentu oppii, kun vain vie paljon ulos. Aikamoista vahtaamista alkuun, mutta kannattaa.
Kiitos kommentista Jaana. Tämä moppi on kyllä hyvä olemassa ja katsoin jotain kuvastoa niin oli tullut sellainenkin malli jossa oli imuri samassa. En tiedä sitten millainen se olisi :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi