Ruutua ja raitaa

Taikakuva haaste 39. Ruudut, raidat

Löysin tähän haasteeseen ruudullisen tyynyn oleskeluhuoneemme sohvalta. Taitavat olla isoäidin neliöitä, joista tämä tyynynpäällinen on virkattu. Meiltä löytyy tällä hetkellä myös kaksi raidallista mattoa. Joten tässä tämän viikon haastekuvat.

Muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia pääset kurkkaamaan täältä.

Kommentit

päikkä sanoi…
Ihania raitoja ja ruutuja!
Tuitiina sanoi…
Oi, kun ihanat ruudut ja raidat :)
Sisko sanoi…
Isoäidin kuvioista tykkään, tosi kaunis tyynynpäällinen. Raidalliset matot tekevät kodikkaan tunnelman. Kiitos osallistumisesta!
mummeli sanoi…
Kauniita kaikki. Tuo isoäidin neliöpeitto on kaunis yksivärisen pohjan ansiosta.
Tuta sanoi…
Ihanaista ja kaunista ruutua ja raitaa:)
Kiitos kommenteistanne. Kyllä ne isoäidit on aikoinaan ollut käteviä käsistään. Niin ne on vaatettanut ja luonut käsillään meille ihania raitaisia ja ruutuisia sisustus tekstiilejä. Valitettavasti en niihin aikoihin kun he elivät ollut vielä kiinnostunut itse niinkään näistä käsitöistä. Menetin itse siinä paljon kun kiinnostus heräsi myöhemmin. Mutta kyllä se kiinnostus näiden tekemiseen pitää löytyä itseltä että sitten jaksaa opetella ja tehdä.
Liplatus sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Liplatus sanoi…
Ihanan pirteän väriset ja kauniit isoäidin neliöt.
Kodikkaat matot.

ps, typon takia poistin ensimmäisen kommentin.
Jaana Janatuinen sanoi…
Kaunis virkkaustyö. Maton raitoja on hauskaa katsella ja ovat kodikkaita lattialla.
Kiitos jälleen kommenteista. Ennenkin osattiin tehdä pirteän värisiä juttuja. Muistan kun joskus valitettiin, että ei meillä pienenä ollut niin kauniin värisiä vaatteita kuin nyt on. Muistan kyllä ne ruskehtavat eri sävyt jotka oli valloillaan minun ollessani pieni, mutta oli minulla myös punaisia mekkoja yms. kivan värisiä itse virkattuja, neulottuja ja kudottuja vaatteita joita tätä nykyää ei millään malttaisi antaa pois. Ovat niin ihania hypistellä. Onneksi on kuitenkin tälläisiä ihania vanhoja kodin tekstiilejä myös joita voi käyttääkkin. :)
sini sanoi…
Lämpimän ja kotoisan värisiä ruutuja niinkuin tämä sinun blogisikin on!
Lapsuus tulee mieleen ja oma nuoruus.
Istuttiin hiekkalaatikon reunalla lasten leikkiessä, kerrostalon nuoret äidit virkkas isoäidin ruutuja..
RaijaAnnikki sanoi…
Kotoinen tunnelma ja tutuja raitoja.
Kiitos kommenteistanne jälleen. Kiva kuulla minkälaisissa tunnelmissa isoäidin neliöitä on syntynyt :) Tuttuja nämä isoäidin neliöt monellekkin. Itse opin tekemään niitä vasta muutama vuosi sitten. Mutta toki olin tottunut näkemään niitä isoäitien käsitöissä ja tunnelmallisiahan ne totta tosiaan on :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi