Kuppivalot

Saatiinhan sitä lakeuksillekkin pienoinen lumipeite ja hieman se nostatti joulufiilistä lisää. Joulufiilistä lisäsi myös uusi Kotibloggarit lehti jonka sain käsiini eilen ystäväni luona. Kannen kuvakin oli jo niin ihanan tunnelmallinen ja silmiini pisti heti ne nätit kuppivalot. Päätin, että nämä olisi sellaiset helpot toteutta kunhan löytyy kotoa vain ledivalot. Ne löytyi, mutta pahvisia kahvikuppeja ei. Nou hätä! Päätin tehdä ne muovisista ja ripottelin niitä harvakseltaan valoihin. Kätevästi viillot muovikupin pohjaan sai lämmittämällä mattoveistä sytkärillä ja täten viilto pohjaan tuli kuin itsestään. Sitten pujotin valon joka viidenteen kuppiin ja kuppivalot oli valmiit. 
Näihinkin heräili heti jatkojalostus ideoita, mutta päätin pitää ne nyt toistaiseksi ainakin näin simppeleinä. 


Tunnelmallisin sunnuntaiterveisin
MarjutKommentit

Jaana Janatuinen sanoi…
Söpöt valot. Nopea toteuttaa, mikä on aina plussaa :-) Tuota ideaa voisi myös muokata,niin kuin mainitsit. Olen jossain nähnyt pienistä peltipurkeista ja tölkeistä tehtyjä. Olivat myös kauniita. Ne voisi laittaa ulos.

Iso työ on vain rei`ttää metallitölkit ja -purkit. Jos vain saisi aikaiseksi....
Kiitos Jaana. Tuo peltipurkki idea on kyllä kanssa hyvä idea. Pitääpä laittaa korvan taakse. Heti heräsi ajatus, että ne sopisivat hienosti tulevaan kasvihuoneen seinälle (jos me nyt joskus sellainen saadaan rakennetuksi, mutta kaikki aikanaan). Ihana haaveilla kaikesta :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi