Sulo tuli taloon

Viikko on vierähtänyt mutta maalaismaisemissa sekä sen ulkopuolella on tapahtunut paljon. Minä piipahdin parin yön reissulla Taysissa jossa asenneettiin nyt se uusi tahdistin generaattori. Leikkaus sujui muitta mutkitta osaavan henkilökunnan hyvässä hoidossa. Onneksi leikkaus suoritettiin kuitenkin nukutuksessa eikä paikallispuudutuksessa kuten papereissa luki. Minua jännitti niin hirveästi se kun edellinen leikkaus oli niin kivulias kokemus. Mutta nyt kaikki meni hyvin ja seuraavaa kertaa ei tarvitse ainakaan jännittää niin kovasti. Haava on alkanut myös parantua kotioloissa hyvää tahtia. Senkin huomaa jälleen että yöllä paraneminen on edistyksellisempää kun aina seuraavaan aamuun herätessä voi jo paremmin kuin edellisenä päivänä. Joten on sillä unella vain niin hyviä vaikutuksia ja suuri merkitys paranemisen kannalta. 
Kotiin sairaalasta palatessani minua odotti tiedossa oleva yllätys. Olimme poteneet koirakuumetta jo jonkin aikaa ja mielestämme nyt oli oiva aika sellainen hankkia. Sairaslomani aikana pentu ehtii totutella uuteen kotiin ja tavoille. 
Yksi tosi ihana yhteensattuma meillä pennun kanssa oli jo alkutekijöihin. Kasvattajaperheessä pennun nimeksi oli laitettu Sulo eläinlääkäripapereihinkin ja kuinka ollakkaan mekin olimme kutsuneet tulevaa perheenjäsentämme samalla nimellä :) Silloin kun löysimme netistä Sulon minulle tuli se nimi ensimmäisenä mieleen koska hän vain oli niin suloinen :)
Nyt Sulo on ollut kolme yötä ja hän on sopeutunut tosi hyvin. Isäntä on hänelle ykkönen ja minä tulen sitten sen jälkeen. Sulo otti hänestä turvan koska he viettivät jo ensimmäisen päivän yhdessä ennen minun tuloa kotiin. Pienen tovin otti hänen tottua minuun mutta huomaan että isäntä on nyt hänelle se emo :) Mutta olen niin onnellinen että hän otti kodikseen tämän meidän perheen niin pian ja vain ensimmäisenä yönä oli kuulemma ulissut koti-ikävää mutta sekin oli lakannut kun oli päässyt isännä viereen. Nyt kaksi viimeisintä yötä Sulo on nukkunut koko yön omassa sängyssä isännän vieressä lattialla eikä yöllisiä pissavahinkoja ole ainakaan vielä sattunut vaikka päivisin parit aina tuleekin. Mutta olemme huomanneet että aika älykkäältä pentu vaikuttaa ja joitain asioita oppii aika nopeasti. Toki nyt on oppimisen kannalta parasta aikaa kun hän täyttää pian 2 kk. Rodultaan Sulossa on kleinspitziä ja shibaa joten sellainen pikkuinen virtapatteri tämä on aikuisenakin. Hyvä vain niin saa emäntäkin virtaa kun omat patterit alkaa ehtyä :) 
Kyllä huomaa että koiran tulo taloon on vaikuttanut meihin positiivisesti. Olemme nauraneet enemmän kuin aikoihin ja muutenkin huomaa että se vaikuttaa positiivisesti meihin kaikella tapaa. Taloomme on siis vihdoin tullut kaipaamaamme ELÄMÄÄ!


Sulo kuuntelee ja kallistelee päätään hänelle puhuttaessa sekä sulattaa sydämen pienillä nappisimillään.

Toisinaa Sulo osaa olla ja ihmetelläkin vain maailman menoa sekä uutta kotiaan.

Isännän valitsemat lelut ovat olleet Sulon mieleen. Jopa vinku possukin on saanut sellaista hökyytystä että ei olisi pienestä koirasta voinut uskoa että voimaa niin löytyy. Suosikki on kuitenkin tuo valkoinen räsyotus jonka saa vinkumaan oikeita kohtia puraisemalla.

Uni maistuu vielä aika useasti päivän aikana.

Hyvää viikonloppua toivoo
Sydämmensä Sulolle menettänyt emäntä
Marjut

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onneksi olkoon uuden ihanan perheenjäsenen johdosta, myös uudesta tahdista elämässä. Hienoa, että kaikki meni hyvin.

Koira ottaa yhden isännän, mutta suosii kyllä toistakin perheenjäsentä. Hyvä että on jotain, mihin huomio nyt kohdistuu, siinä neovat kivut unohtuvat.
Kiitos Uuna kommentista. Joo kyllä nyt huomion on saanut melkein kokonaan uusi perheenjäsen Sulo ja hyvä niin. Uskon tämän vekkulin parantavaan voimaan muutenkin niin ei tule murehdittua kaikkia turhia pikkuasioita kun on tämä ilopilleri aina seurana.
Jaana Janatuinen sanoi…
Onnea vaan uuden perheenjäsenen saapumisesta. Emännälle pikaista paranemista, että pääsee Sulon kanssa ulkoilemaan.
Kertakaikkiaan suloinen Sulo :-)
Kolmen koiran emäntänä, tiedän mitä on, kun pieni pentu tulee taloon.
Sulo tuokoon iloa ja onnea, sekä terveyttä taloonne.
Kiitos Jaana. Olen yrittänyt voimien mukaan olla Sulon kanssa mahdollisimman paljon että se tutustuisi hyvin myös uuteen emäntäänsä. Ihaninta on kun Sulo tulee syliin omaehtoisesti tai hakee leikissä lelua takaisin. Ja onhan sylissä nukkuva koira kaikkine uniäänineen niin suloista seurattavaa 😊 Myös ulkoilla olen voinut jo, mutta vielä en ole niin nopea liikkeissäni että ehdittäisiin aina hädän tullen ulos pissalle ajoissa. Mutta on Sulo tuonut niin paljon iloa meidän elämään että aivan uusi sivu tässä elämässä on kääntynyt.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi