Tunnelmointia keittiössä

Olen alkanut jo pikkuhiljaa luomaan joulun tunnelmaa kotiin. Aloitin varovaisesti keittiöstä jonne asettelin valosarjan. Olen kyllä sitä mieltä että nämä valosarjat ovat kyllä erinomainen tapa luoda tunnelmallisia nurkkauksia eripuolelle kotia.  
Saarekkeen päässä sijaitseva hylly on  yksi keittiömme kiintopisteistä johon on mukava aina joulun tullen ripustaa valosarja ja luoda sen eteen jotain uutta. Tälläkertaa olen asetellut siihen metallisen kerrostarjoiluvadin hedelmille sekä kanan joka vahtii kananmunia. Ehkä tästä voi tulla hieman pääsiäinen mieleen, mutta minusta se vain näyttää niin kivalta että saapi jäädä sijoilleen. Ehkä ompelen kanalle tonttulakin päähän ja huivin kaulaan vielä tässä ennen joulua :)
Nyt kun pitsiliinakori on pengottu kaapin perukoilta niin päätin ripustaa yhden hyllyn orrellekkin. 
Ehkä tähän vielä lähempänä joulua hiipii mukaan jouluisempiakin elementtejä, mutta tältä se nyt tällähetkellä näyttää.

Hyvää viikonloppua kaikille
toivoo Marjut

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hyvää viikonloppua sinullekin!
Onpa hieno ja tunnelmallinen ryhmä. Munat ja kananen antavat oman säväyksensä, vai oliko se kukko, nyt en pääse enää tarkistamaan, ennen kuin suljen tämän...
mummeli sanoi…
kaunista olet jo tehnyt. Minä en ole edes ajatustakaan vielä joulusta ajatellut, ihmettelen vain kun jo jokapaikassa on niin joulua ja siitä mainoksia. Menen vielä pariksi viikoksi pois kotoa niin sitten on hyvä aloittaa kun kotiin tulee.
Kiitos kommenteistanne Uuna ja Mummeli. Joo kyllä se vissiin kananen on vaikka aluksi itse pidinkin sitä enemmän kukkona :)
Kyllä sitä ehtii joulua laittaa vaikka kuinka. Itse olen ehkä tänä vuonna vain aika ajoissa. Ehkä siksikin että menen ensi viikolla leikkaukseen ja sitten en oikein tiedä kuinka jaksan laittaa joulua sen jälkeen. Mukava kun jotain tunnelmaa on sitten jo kun sairaslomapäiviä täällä kotosalla vietän.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi