Sulo lomalla

Juuri vietetty lomaviikko matkailuautolla koluten merenrantakaupunkeja oli Sulon ensimmäinen pitempi lomareissu meidän kanssa, Kyllä hieman jännittin kuinka Herralla sujuu tämä pitempi matkustaminen ja yöt rauhassa. Täytyy kyllä sanoa, että turhaa jännitin näitä asioita. Tuntuu kuin Sulo olisi syntynyt karavan koiraksi :) Emäntä taisi taas vain turhaan murehtia "lapsensa" puolesta ja jos totta puhutaan niin kyllä sitä välillä siltikin tuli toisella silmällä vain nukuttua kun pieniä ääniä kuului.
Tässä meidän matkailuautossa on se hyvä puoli että saadaan mennä hytin yläpuolelle nukkumaan niin kaikki saa nukkua rauhassa. Muuten Sulo varmaan änkisi meidän viereen tai vähintään jalkoopäähän. Siinähän ei kenenkään nukkumisesta mitään tulisi ei meidän eikä koiran.
Päivisin tutustuttiin kaupunkeihin pyörillä ja Sulo sai samalla lenkkinsä siinä. Jos oli liian pitkä matka niin välillä Sulo huilasin minun pyörän korissa ja kyllä sen sitten huomasi kun hänen menojalkaanksa alkasi vipattamaan.
Pientä hankaluutta kuitenkin oli Sulon "asioiden tekopaikan" kanssa. Hän on niin tarkka mihin hän ne tekee ja joka metsänlaita siihen ei niin vain käykkään. Punkit tuli myös täten tutuksi ja siihen haettiin ainetta apteekista. Tänään onkin aika eläinlääkärille joka kirjoittaa reseptin jonkilaisille tableteille punkkien varalta. Tarkalleen en vielä tiedä minkälaista se on mutta se selviää sitten. Tässä otoksia Sulosta matkan varrelta :)


Turun Ruissalon leirintäalueella on hieno uusi koirapuisto. Omat puolensa on niin isoille kuin pienillekkin koirille. Täällä Sulo sai treffata kavereitaan ja juoksennella vapaana heidän kanssaan. Koiran kanssa liikkuville suosittelen siis tätä kohdetta lämpimästi. Ulkoiluttamisreiteissäkin oli valinnanvaraa, mutta punkkirokotteen tai muun suojan kannattaa hankki ennen matkaa koska Turkukin kuuluu niihin alueisiin joissa vaara on suurin.

Terveisin Marjut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke