Ideoita puutarhaasi

Tervehdys lukijat ! 
Laitoin teille hieman ideakuvia Lapuan Jokilaakson Matkailupuutarhasta josta kerroinkin hakeneeni idoita omaan puutarhaani.
Nämä kivikehikot sopivat tosiaan aika hyvin juuri esimerkiksi nuotiopaikalle. Jokipuutarhaa suunnitellessa tulee ottaa huomioon se, että kaikki esimerkiksi juuri istuimet pitää olla tukevasti maassa ettei ne tuulen tullen lähde jokea pitkin seilaamaan.


 Oi tässä nämä ihanaiset ovat. Puutarhudeiden keväthulinan aikana käväisin katselemassa maininkeja matkailupuutarhassa ja siellä oli tällaisia suloisia kanoja. Olen pitemmän aikaa jo haaveillut omista kanoista. Vielä ei ole ihan sen aika mutta tällaiset silkkikanat olisivat aivan ihastuttavia joskus tulevaisuudessa tepsuttelemassa omassa puutarhassa.Omenapuun vaihtoehto tai kaveriksi voisi istuttaa päärynää :)

Pitäisi käydä katsomassa ja kuvaamassa minkalaisia kukkia puutarhurit ovat tähän torniruukkuun istuttaneet

Sehän on selvää, että vanhaa kannattaa hyödyntää puutarhassa niin paljon kuin mahdollista.


Tällaisia idoita puutarhaasi tälläkertaa. Matkailupuutarhan hulinapäivät menivät jo tältä vuodelta, mutta kannattaa kurkkia ensi vuoden tapahtuman ajankohtaa hyvissä ajoin ennen toukokuuta Jokilaakson Matkailupuutarhan sivuilta.
Seuraava kiva puutarhatapahtuma jota voin suositella kerran siellä itse käyneenä on Kristiinankaupungin avoimet portit. Siellä osa kristiinalaisista avaa kauniissa miljöössä puutarhansa portit ja kauniilla säällä se varmasti on unohtumaton elämys kauniinen puutarhoineen.

Mutta oikein hyviä puutarhahetkiä teille ja nauttikaamme tästä ihanasta kesän alusta.

Toivoo Marjut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi