Kristiinankaupungin Avoimet portit osa2

Tälläkertaa siis lisää Kristiinankaupungin Avoimet portit-tapahtuman kuvasatoa. Sisäänpääsy tapahtumaan oli 10 euroa / hlö. Lipun lunastaessa mukaan sai kartan johon oli kohteet merkitty ja esitelty. Osasta kohteita oli jotain tapahtumaakin esimerkiksi musiikkiesityksiä, kirpputoreja sekä  kahviloita.

Pihoja oli myös automatkan päässä joten niihin emme tällä kertaa ehtineet lähteä.
Suunnittelinkin jo, että jos aikataulut sallivat niin ensivuonna tänne olisi tosi mukava lähteä asuntoautolla yöksi. Saisi kiertää ajan kanssa paikat rauhassa ja viivähtää esityksissä sekä kaupungilla illalla oheistapahtumien parissa. 
Vielä on tämän jälkeen yksi postaus tähän liittyen. Kristiinankaupunki on niin idyllinen, että pitäähän siitä laittaa myös kuvia sen yleisilmeestä. Kauniista kaduista ja entisajan havinaa huokuvista maisemista.

-Marjut-


Kommentit

Ihania kuvia. Mä olen käynyt ihailemassa Kristiinan kaupunkia. Tykkäsin kovasti.
On aikamoinen homma korjata vanhasta käyttökelpoista !!
Kiitoksia paljon 😊 Kyllä me kanssa katseltiin tuota remontointikohdetta ja tuumattiin että hommaa piisaa. Uskon että siinä täytyy olla jo mielenkiintoa asiaan alkaa työstää noin työlään näköistä projektia. Kristiinan kaupunki on kyllä käymisen arvoinen paikka.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke