Kasvatuslaatikot

Aivan ihanaa kun pihlajakin kukkii tänävuonna. Kaunis kukka siinä ja punaiset marjat ilahduttavat taas syksyllä. Myös linnut tykkäävät kun on taas saatavilla talviruokaa suoraan puusta.
Ihanaa kun meillä on edes pari puuta tällä jokipuutarhan alullamme. Onneksemme yksi on tällainen kaunis pihlaja. Olen ottanut heti sen alueen missä se on sellaiseksi tukikohdakseni vai voisiko sanoa jo jopa "rakkaimmaksi paikakseni".

Pihlajan alle runkoa vasten nojaamaan olen kuljettanut kasvatuslaatikoita joita isäntä on tuonut. Alkuperäistarkoitukseltaan ne on ylimääräiseksi jääneitä kuljetuskehikkoja vai miksi niitä nyt kutsuisi. Isäntä näki niissä potenttiaalia kasvatuslaatikoiksikin joten tätähän täytyy testata. Mitä nyt olen kaupassa katsonut niin juuri samanlaisiahan ne siellä ovat. Joten jos joku tällaisia tarvitsee niin kannattaapi vinkata omalle tai naapurin miehelle tietäisikö hän mistä firmasta näitä olisi ylimääräisiksi jäänyt.

Ensimmäiset siemenet kylvölaatikossa on kasvamassa. Kylvin herneitä ja salaattia. Löysin vanhoja siemeniä ja päätin kokeilumielessä testata tuleeko niistä mitään. 

Vinkkaan myös idean lavojen toisenlaisesta käytöstä. Näin eräässä ulkomaalaisessa blogissa nimeltä Isas Trädrard hienon idean. Siellä oli lavoista tehty kaunis seinämä jota pääset suoraan kurkkaamaan täältä.
Terveisin Marjut 

Kommentit

Kasvulaatikot ovat käytännöllisiä, minulla ei ole vaan miniöilläni ja he tykkäävät kovasti.
Toi kivipöytä ja penkit..kiva idea !
Kiitos kommentistas. Näillä kasvuatuslaatkoilla pystyy kyllä hyvin kätevään perustamaan kasvimaan pienen tai ison riippuen kasvilavojen määrästä tai koosta. Kivoja ideoita kyllä tuolta toisten blogeista ja erilaisista puutarhakohteista sitä löytää :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke