Voikukkapelto

Meidän tulevan kodin naapurissa on nuorisoseura. Seuran pihassa on urheilukentän katsomo ja nurmikenttää joka on ihan täynnä voikukkaa. Huomasin kyllä että tällä seudulla on muutenkin tosi paljon sellaisia kohtia joissa voikukka oikein rehottaa. Onhan se kaunista katseltavaa kun sitä on yhdessä paikkaa paljon mutta ei tosiaankaan sitten kun se on vaivaksi asti.
Mutta tässä kohtaa se oli tosi nätti punavalkoisen katsomon ympärillä.
Hyvää keskiviikon jatkoa
toivoo Marjut

Kommentit

Kauniitahan nuo ovat, kunpa vaan pysyisivär siellä missä kukkivat, mutta kun pakaavat levimään kovasti..:)
mummeli sanoi…
Kyllähän ne kauniita on, toisen pihalla, kunhan saisi omista nurkista pysymään kaukana, on vain niin herkkiä leviämään kun "laskuvarjot" lähtevät liikkeelle.

Huh kun tuulee.
Voikukkapelto on kaunis, hieno katsella. Mutta en tykkää voikukista kun ne on puutarhassani, ihan joka paikassa. Jopa keskellä mansikantainta. Silloin ei hyvä juttu!!
Kiitos kommenteistanne. Totta kyllä mitä sanoitte, että kaunista katsella mutta muualla kuin omalla pihalla. Ne ovat kyllä kovia leviämään. Täällä oikein huomasin että ihan peltojakin oli sen peitossa. Ei hyvä jos leviää valtoimenaan omalle tontille. Eikä varsinkaan jos alkaa valtaamaan juuri esimerkiksi mansikkamaalla tai muussa sellaisessa paikassa missä ne ei ole tervetulleita. Saa nähdä onko tässä vielä itselläkin ongelmia niiden kanssa. Se jää nähtäväksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke