Puutarhan menopelit

 Puutarhatöitä näin isolla alla tehdessä tarvin minä ainakin kunnon laitteet joilla leikata nurmea, kuljettaa multaa, vettä yms. Löysimme netistä yksiyiseltä henkilöltä nettikirpparilta tämän tehokkaan helmen eli Hondan. 
Jos tottapuhutaan minä olen aika kovaa tälläisten menopelien perään joten onneksi tämän hyvissä ajoin löysimme ja ostimme koska nyt tälle on käyttöä.

Toinen menopeli on vanha kopiton traktorimme Nuffield jolla taannoin opettelin ajelemaan. Siitä on ollut minulle nyt hyötyä niin puutarhaa äestellessä kuin lautojen kärräämisessä rakennuksella. Kävipä vielä niin ihana juttu, että västäräkki teki pesän Nuffin akkujen väliin. Olemme saaneet seurata tätä ihanaa perhetapahtumaa kurkkimalla konepellin alle. Nyt Nuffi on siis telakalla sen aikaa kun pienokaiset lentävät pesästään. Linnut siis rakensivat meidän tontille kodin ennen meitä :)

Kaukana ovat siis ajat jolloin harjoittelin traktorilla ajoa teinivuosinani päätyen päin romukuormaa kun oli jarrut hukassa. Mutta niinhän se on, että pitää kavuta takaisin hevosen selkään jos tippuu.

Hondan taakse isäntä löysi vielä kärryt joihin hän laittoi oikein kunnon renkaat. Kestää vähän isompaakin lastia.
Sulo on vakikyytiläinen Hondan kyytissä, mutta hänelle ei kelpaa kärrypaikka vaan hän hyppää suoraan syliin. Ensimmäistä kertaa nurmikkoa ajaessani tällä hän oli kyytissä ainakin puolet ajasta ja nuuhki vähä ylempiä ilman-aloja.


Terveisin Marjut

Kommentit

Vau onpa komeen näköinen Honda. Miksei myöskin traktori. Suloinen linnunpesä.
Kiitos :) Juuri kurkkasin linnunpesään ja yksi muna oli jäänyt kuoriutumatta. Muut poikaset olivat nyt lentäneet pesästä. Siellä ne jossain nyt liihottelee tontin lähistöllä :) Nyt saa ottaa sitten taas Nuffin käyttöön ja ehkä otan myös pesän puutarhaani koristeeksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke