Muuttopuuhissa

Yhtäkkiä on taas viikko vierähtänyt ja pitää miettiä jo tänne kirjoitellessa, että mikä fontti ja mikä tasaus :) Mutta taitaa ne olla jo tuolla selkärangassa niin syvävällä, että selkävaivoista huolimatta pienellä viiveellä ne sieltä muistuu.

Tässä on ollut vähän muuttohässäköötä, tosin talon sisäisiä vain. Nyt ollaan roudattu kimpsuja ja kampsuja yläkertaan niin kovalla innolla, että ei oo blogiakaan oikein ehtinyt päivitellä.

Muutto sujui aika sutjakkaasti yläkertaan vaikka vielä niitä kamoja tuolla alhaalla riittääkin. Tuumasin, että onneksi ei tämän pidemmäs tarvitse niitä roudailla. Useasti muuttaneena  tiedän, että se ei ole mitään mukavaa hommaa. Ei fyysisesti eikä aina henkisestikään. Isäntäkin tuumas, että ei minun tavarat yhtään pienempään asuntoon / taloon mahtuisikkaan. Olen vähän hamsterin vikainen. Kerään muiden tarpeettomia tavaroita ja huonekaluja ja mitään en henno heittää pois. Mutta täytyy sanoa, että on siitä joskus jotain hyötyäkin ollut. Nytkin muutama vanha sisustusjuttu löysi arvoisensa paikan ja tuntuu, että juuri sitä paikkaa ne olivat kaikki nämä vuodet odottaneetkin. Ja silloin siitä pitää kyllä iloita kunnolla, kun tälläistä sattuu.

Ilman kommelluksiakaan ei säästytty tällä lyhyttäkin lyhyemmällä muuttokeikalla. Tällaisessa vanhassa talossa, kun sattuu olemaan joskus aika "ahtaita" paikkoja. En ollut edes miettinyt etteikö meidän sänkymme mahtuisi portaikosta tänne ylös, kun siitä oli kannettu ylös isompikokoisia rakennuslevyjäkin. No kuinka ollakkaan se juuttui portaikkoon kiinni ja siinä sitten pähkäiltiin aikamme kuinka se sinne vinttiin saadaan, koska sinne se oli SAATAVA. No ei auttanut muu kuin työntää väkisin ja seinästähän lähti upouudet maalit osasta kohtaa. Kyllä vähän kirpaisi, mutta maalia saa päälle aina uutta ja pääasia oli että se sänky saatiin ängettyä jotenkin uuteen makuuhuoneeseen. Meillä on vain 140 cm sänky ja sitä ei saa kahteen osaan niinkuin esim. 160 cm saa. Yhtään isompi yhdessä palassa oleva sänky ei olis kyllä siitä sopinut. Joten oli siinä vähän onneakin. Mutta siitä oppi taas jotain. Pitää tarkemmin kattoa minkä kokoisia huonekaluja tänne vintille ostaa tai yrittää roudata seuraavan kerran.

Sitten viimeisenä, mutta ei mitenkään vähäpätöisimpänä juttuna kaksi kuvaa Tähti -ikkunakoristevalisimesta joka nyt ei edellis joulua ehtinyt nähdä ikkunalla, mutta tulee se joulu tänäkin vuonna. Ja mielestäni tähdet ovat "muodissa" koko vuoden ;)Auringon paisteessa tähtikuvio heijastui kauniisti seinälle joten tästä lampusta on iloa päivin että illoin.

Hyvää viikon alkua kaikille!
-marjut-


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke