Vintti maalissa

Remontti on edennyt siihen pisteeseen,
että maalit on pinnassa ja pysyy. Osa seinistä vaati
jälleen enemmän maalia kuin toiset peittyäkseen
kunnolla.

***

Värit valitsin Tikurilan tunne värit kartasta niin, että rappukäytävään ja II huoneeseen laitoin väriä Ketju (F428) ja I huoneeseen; tulevaan makuuhuoneeseen Bungalow sävyä (G500).
Molemmat oli sinertäviä ja oikeastaan aika lähellä toisiaan. Bungalow on hieman sinertävämpi ja Ketju harmahtavampi. Olen oikein tyytyväinen näihin väreihin, ovat jotenkin hillityjä ja arvokkaan oloisia. Olen huomannut myös valon vaikutuksen värisävyihin. Riippuu ihan millä valolla niitä katsoo, toisinaan näyttää harmaammalta ja toisinaan sinisemmältä. Mutta tämähän asia tuo vain kivaa vaihtelua elämään varsinkin, kun molemmat värit ovat yhtä mieluisia.

***

Nyt olen kovasti taas miettinyt sisustusmateriaaleja ja verhotankoja yms. Iltaisin, kun laitan pääni tyynyyn pohdin niin lujasti näitä juttuja, että voi mennä jopa stressin puolelle. Ehkä tuumaan aivan liikaa ja turhaan. Koska tällä haavaa ei ole varaa ostaa uusia kalusteita sinne niin eihän siinä ole paljon mitää tuumaamista :) Vanhat ja muutamat joskus varta vasten hankituilla jutuilla sisustetaan koko vintti. Mutta siltikin pohdin joitain yksityiskohtia kuten niitä verhotankoja, sängyn paikkaa, tuleeko vinttiin toista televisiota, mihin nurkkaan sijoitan kuntoiluvälineen... kaikenlaisia pikkuasioita, joilla kuitenkin on iso merkitys siinä suhteessa etten jaksaisi edestakaisin roudata isoja huonekaluja koko ajan. Siinä kärsii hermot, selät että aikaa kuluu turhaan. No ehkä tavarat löytävät paikkansa sitten, kun sen aika tulee.

***


***
Hyvää viikonlopun alkua

Marjut

***
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke