Sähköttömän suihkun toiminta

No niin... pihasaunan uusi suihku on testattu.. joten eilisestä suihkusta on selvitty ja vieläpä ihan ehjin nahoin, mutta puhtaana :) (Löydät myös tästä linkistä kyseisen suihkun kuvat ja lisätietoja.)

***

Mitä vähän oudoksuin suihkussa ensinäkemällä oli se esteettinen puoli. Onnekseni se ei ollutkaan yhtään niin iso möltti miltä se ns. päivänvalossa näytti. Illan hämärtyessä kynttilänvalossa uusi pihasaunan suihku sulautui oikein hyvin sinne ylös katonrajaan paikalleen eikä se häirinnyt isolla olemuksellaan ollenkaan. Taso jonka päällä se ylväänä istui oli maalattu samalla maalilla kuin koko saunakin niin sekään ei pompannut sieltä esiin niin kovasti. Tasolla oli tilaa molemmin puolin vesitynnyriä niin, että saan siihen vielä mahtumaan aiemmin tekemiäni tähtikuviollisia metallilyhtyjä, joiden mallin löydät täältä.
Ajattelin, että tällaiset metalliset tuikkulyhdyt sopivat paremmin tuonne yläilmoihin, jos sattuu niin ikävästi että ne tippuvat niin ei ole sitten lasinsirpaleita jokapuolella.

***

Keksintö toimi moitteettomasti ja se ei ollut sellainen tavallisen suihkun voimalla tuleva vesisuihku vaan pikemminkin sellainen puromainen lorina joka valui ihanasti päälle. Ei ollut liian voimakas eikä liian hiljainen lorina niin, että pesu sujui muitta mutkitta. Suihku oli myös sopivalla korkeudella ettei siinä joutunut kyyryssä itseä pesemään, kun tätä pituutta on aikasta lailla.

***

Joten suosittelen kyllä väsäämään tälläaista jos tarvetta on. Ja aina voit ottaa yhteyttä minuun niin annan lisätietoja tästä suihkusta tai jos haluat omaksi ostaa tällaisen niin voisin kysäistä miekkoselta tekisikö hän lisää tällaisia.

***

Tälläistä tälläerää...
Hyvää päivänjatkoa kaikille
-Marjut-

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei, suihku näyttää toimivalta, miten onnistuu tuon täyttö?
Marjut sanoi…
Koko suihkusäiliö otetaan alas ja täytetään itse sopivan lämpöisellä vedellä ja nostetaan takaisin paikoilleen. Säiliön takana ylhäällä on vielä sellainen reikä johon seinässä kiinni oleva naula/ruuvi yritetään kohdistaa paikoilleen (hieman joskus hankalaa koska säiliö jo painaa aika lailla kun on täynnä). Mutta se osaltaan estää säiliön mahdollista putoamista alas. Tämä suihku onkin nyt ollut tarpeen koska 20 vuotta palvellut lämminvesivaraajamme sisällä tuli tiensä päähän ja olemme peseytyneet pihasaunassa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke