Kuistin kukkasia

Nyt kuistilla on tilaa kukkasillekkin joita oli jo entuudestaan ja innostuin ostamaan vielä pari kukkivaa lisääkin. On ihana tulla kotiin kun heti kuistilla tervetulleeksi toivottaa kauniit kukkaset ja avara tila.

Muratti on viimevuotinen ja ihmeen kaupalla selvisi kuin selvisikin talven yli sisällä. Sekin löysi suojaruukukseen kotonurkissa paikkaansa etsineen "tötterön" jonka muoto kiehtoi minua ostaessani sitä. Tulee mieleen ihan Tallinnan vanhankaupungin linnoituksen kattojen kauniit muodot. Murattikin on oikein puhjennut nyt loistoonsa ja toivottavasti saan sen jälleen pidettyä hengissä sisällä talven yli.

Ovikranssi on viimesyksyistä satoa myös. Se on niitä mustikanvarpukransseja joita väsäsin siinä syksyn ja talven rajamailla. Nyt kun se oli kuivahtanut niin oli oiva aika sprayata värinsä menettänyt kranssi valkoiseksi. Joulun tullen voi lisätä vähän väriä nauhoin tai muunlaisin koristein jos haluaa. Täältä pääset kurkistamaan kranssin edelliseen elämään.

Krysantteemien ruukut ovat itse tehdyt isoista metallisista säilykepurkeista ja nekin etsinyt "The Paikkaa", joka ilmeisesti löytyi nyt. Alkujaan mietin, että en viitsi uhrata näitä ulos säiden armoille, mutta nyt ne siellä ovat. Toki maali voi hieman auttaa niitä ruostumiselta, mutta pitää seurata tilannetta ettei porraspuihin ilmesty ruosterengasta. Myös näiden entistä käyttöä ja teko-ohjetta voit käydä kurkkaamassa täältä.

Olen tässä miettinyt aikaisempaa "ostohulluuttani" sisustustuotteisiin ja päätynyt siihen että aina pitäisi ostaa vain sitä mitä tarvitsee kulloinkin. Ei pitäisi sortua hetken mielijohteesta johonkin joka sitten notkuu nurkissa. Onneksi nyt kuitenkin aika usein esine on löytänyt paikkansa vaikka kauan on osalla kestänytkin.

Vanha räsymatto löysi myös paikan kuistilta. Jotekin se tuo kodikkuuttaa värikkyydellään tähän modernimpaan kuistiin joka ei ole niin tyypillistä rintamamiestaloissa. Mutta tämä on juuri sellainen josta I Like It!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi