Verhoista huiveja

Hyvää lauantaiaamua! On se kumma kun ei saa nukuttua pitkään edes lauantaiaamuisin, kun ei tarvitsisi herätä niin aikaisin. Tänään heräsin jopa ennemmin kuin edes arkiaamuisin herään. Hieman varmaan tekemättömät työtkin pisti niin varhain liikenteeseen, että kaikki saa tehtyä ennen vieraan tuloa. Sekä illalla päästään vielä stand-uppia katsomaan. Joten ehkä se innostuskin ajoi päivän puuhiin kiinni. Myös tämä bloggaaminenkin on vain aika koukuttavaa ja näin aamuisin kun järki vielä jotenkin luistaa niin on mukava rauhassa kirjoitella.
Tälläkertaa haluaisinkin esitellä vähän erilaista tuunausta mitä ehkä aiemmin olen tehnyt. Nyt olen innostunut silminnähden asusteista ja vaatteista sekä niiden tuunauksesta. Tämä tuunaus lähti ystäväni ideasta. Teimme siis hänen vanhoista verhoista huiveja; kolmiohuivin ja tuubihuivin. Huivin kuvioina ovat enkeleitä ja tähtiä. Kaksi lempparikuviotani :) Aikoinaan ostamistani mallinukkevartaloista tämä toinen (aikuinen) pääsi nyt mukaan toimintaan lojuttuaan käyttämättömänä. Mutta kaikellehan on aikansa ja paikkansa. 
Yhdessä tekeminen on sitten mukavaa. Voi kun olisi vielä niitä entisajan ompeluseuroja johon naiset kokoontuu iltasin tekemään omia käsitöitään ja parantamaan maailmaa. Itse lapsena muistan olleeni äidin ja isoäidin kanssa ompeluseuroissa mukana. Voi niitä lapsuuden kulta-aikoja!
Kolmiohuivin yhteen kulmaan ompelin käsin pienen tupsun.
Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

Tuta sanoi…
Todella kauniita ja tuo tupsu antaa ihanan säväyksen huiville:)
Kiitos. Tykkäsin kans, että tuo tupsu sopii tuohon kuin nenä päähän :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi