Romanttinen tunnelmanurkkaus

Näin syksyn tullen alkaa taas vietti tunnelmointiin heräämään. Sisällä olen hieman jo tunnelmoinut kynttilän valossa, mutta uloskin kaipaisin jotain tunnelmapaikkaa ulkoterassin lisäksi. Nyt tarkoitan sellaista luonnollista versiota jossa luonto olisi enemmän läsnä ja olisi lyhtyjä sekä kenties rustiikkisia esineitä. Sitten sitä voisi ihailla ikkunasta tai mennä tunnelmoimaan paikan päälle.
Olen keittiön ikkunasta katsellut nurkkausta johon tammikuussa kannoimme isännän kanssa kiviä ja kaivonrummun. Leikkimielisesti kutsuin sitä "Rakkauden puutarhaksi", kun isäntä niin kovasti oli mukana projektissa silloin. Hiljalleen olen pohtinut, että tätä ajatusta voisi viedä eteenpäin toteutuksen asteelle.
Nurkkaus on varjoinen ja nyt siis kivien peittämä, kun nurmikko ei suostunut siinä kasvamaan. Mielestäni juuri tähän paikkaan sopisi päässäni kytevä ajatus romanttisesta tunnelmapuutarhasta. Ja onhan se jo tähänkin mennessä "Rakkaudella rakennettu" :) Nurkkauksessa on myös aika isohkoksi päässyt Jasmike pensas joka myös varjostaa tätä paikkaa entisestään ja heittää oksiaan kivasti kivikon päälle.
Mutta tässä siis kuvia tästä lähtötilanteesta ja saas nähdä mitä tästä sitten kehittyy ajan mittaan.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi