Caravan viikonloppu takana

Haaveilin aiemmin omasta matkailuvaunusta jolla päästäisiin matkaan aina kun vain siltä tuntuu. Toive toteutui näinkin pian (ihme kyllä) ja nyt meillä on sellainen vanhanmallinen Matkaaja. Sopii hyvin meidän perheen käyttötarkoitukseen, että silloin tällöin kun halutaan matkaan lähteä sen voi laittaa auton perään ja eikun menoksi. Se on justihinsa kahdelle ihmiselle hyvän kokoinen. Elämisen jäljet jo hieman näkyvät, mutta enimpiä on saatu fiksailtua ja vaunu on saatu ihan hyvään kuosiin.Justihin kun pääsin kehumaan muurahaisia niiden hyödyllisyydestä meidän markilla niin eikähän ne tuholaiset löytänyt reitin vaunuummekin. Ainakin siellä leirintäalueella ne sokerimuurahaiset kuljeskeli vilkkaana pitkin seiniä ja Raid olikin tarpeen. Nyt sitten kehitellään kaikkia altaita vaunun jalkojen juureen ettei nämä tuholaiset pilaa reissujamme.


Näin ekaa kertaa omalla vaunulla matkanneena meille kertyikin aika lista siitä mitä pitää muistaa ottaa seuraavalla kertaa mukaan. Ilman katastrofeja selvittiin kyllä tästä reissusta. Mitään oikein tärkeää ei jäänyt kotiin, mutta sellaisia pieniä asioita jotka helpottaa vaunuelämää saatiin listattua.


Ensimmäisenä iltana tietenkin satoi, mutta ei onneksi koko iltaa niin päästiin katsomaan kuivin vaattein ja hiuksin iltaelämää campingalueella. Aamun sarastaessa ilma näyttikin jo paljon valoisammalta ja päivän tullen ranta alkoikin täyttyä ihmisistä, jotka osa jo uskalsivat iltapäivän lämpimillä hetkillä uimaankin. Itse en vieläkään uskaltanut heittää talviturkkia.. saas nähä lähteekö se koko kesänä.. :)


Mutta paluu arjen askareisiin taas ja seuraavaa reissua malttamattomana odottaen :)


Hyvää viikon alkua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi