Huis hais kiire....

Jollain lailla odotan jo ensi viikolla alkavia töitä, koska tämä kesä on ollut aika hulinata. On ollut remonttikiireitä ja mini lomia sen välissä. Nukkumisrytmit on mennyt sekaisin ja vieraissa paikoissa ei saa niin hyvin nukutuksi (ainakaan minun lentävällä mielikuvituksella). Viime yönäkin, kun oltiin kyläilemässä mökillä en saanut unta, kun kuvittelin nukkuessani ikkunan alla, että joku mökkirosvo hyökkää sieltä ikkunasta yöllä. Sitten, kun uni alkoi painaa liiaksi niin alkasi hyttynen kiusaamaan. Joten aamutunneilla sain vasta oikein unenpäästä kiinni.

Tänään kohtasin ensimmäisen Kalle Kyyn luonnossa ja koin kyllä pienen shokin. Menin mökin ulkohuussia kohti ja polulla paistatteli iso ja pitkä kyy päivää... minä kirkaisin ja pingoin pakoon ja niin taisi tehdä kyykin. Nyt tuli kyllä sellainen kammo siitä, että saas nähdä jääkö minulta tänä vuonna ainakin marjat metsään.. oli se kokemus aika karmaiseva.

Kaikesta väsymyksestä ja järkytyksestä huolimatta merimaisemat eivät jättäneet kylmäksi taaskaan vaan mieli lepäsi niitä katsellessa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi