Tarjotin uusiksi

Taas näitä kirpparilöytöjä, jotka ovat saaneet odottaa omaa tuunausvuoroaan kaappien perukoilla. Aikoja sitten löysin vanhoja koulutarjottimia kirpparilta ja ajattelin laittaa yhden niistä uuteen uskoon.

Ensin hioin pintaa hyvin, koska näissä tarjottimissa on kyllä käytetty jotain kalvoa tai lakkaa melkoisesti. Olihan ennen kaikki kestävempääkin kuin nykyään. Ihan hyvinhän tämä tarjotin olisi palvellut vielä tälläisenäänkin, mutta....

 .... kun pidän niin paljon valkoisesta sisustamisessa niin tokihan tämäkin uusiksi meni. Tarjotin oli aika tumma joten 3 - 4 päällemaalauskertaa taisin laittaa, että sain haluamani valkoisen värin.
 Tässä on nyt mukava kuljettaa evästä vaikka terassille, television etehen tai asetella aamupalatarpeet kauniisti pöydän päähän odottamaan aamua...


Mietin myös, että sopisihan tuohon jokin hyvä sisustustarrakin liimattavaksi; vaikka tekstillä Good Morning, Dear (jos vaikka yllättäisi aina silloin tällöin miehen aamiasella). Mutta vaihtoehtojahan tarjottimen lisätuunaamisessa on mielin määrin. Tällä erää jätän sen kuitenkin puhtaan valkoiseksi.
                                                 Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi