Oma maa mansikka...

Eilen poimin ensimmäisen oman maan mansikan ja tänään lisää... Vielä ei oikein mitää parista mansikasta saa tehtyä, mutta kun tässä pari päivää vielä kerää niin voisi saada tehtyä vaikka mansikkakaakun tai jotain muuta hyvää. Tai sitten ne menee yksinkertaisesti kermavaahdon kanssa.



Olen tänään myös vähän stailannut meidän asuntovaunua, kun huomenna suuntaamme Seinäjoen tangomarkkinoille... satoi tai paistoi... Säätiedotukset ei hyvää lupailleet, mutta onneksi on katto pään päällä ja se on vielä ainakin pitänyt vettä. Eri asia on sitten, kun lähtee kiertelemään kaupungille niin kuinka monen piskon välistä pääsee pujahtelemaan.


                                                   

Olen sellainen hamsteri luonne, että kaikkia haalin ja mistään en kuitenkaan malta luopua. Jos joskus luovun niin sitten aikojen päästä mietin, että nyt sitäkin juttua olisi tarvittu. Tänään kuitenkin monta vanhaa hyvää asiaa löysi uusiokäyttöä asuntovaunussamme. Sain sinne takaikkunaan verhot jotka matsasi niin hyvin asuntovaunun retroon sisustukseen ja vielä maton laattiaan. Kaikenlaista muutakin pientä säilytys juttua saan ujutettua myös asuntovaunuun omista nurkista tarpeettomana pyörimästä. Taidan lykätä vielä vanhoja autolehtiäkin mukaan niin jos ukolla oikein pitkäksi aika käy reissun päällä niin autot kiinnostaa aina.


Toipa posteljooni iloisen yllätyksenkin tänään eikä vain aina laskuja. Olin voittanut Iltalehden festarikesä kilpailussa 2 x 2 pvän liput Vauhtiajoihin. Tämä oli niin iloinen yllätys, että olen aivan onnesta soikeana. Tsekkasin heti bänditarjonnan ja siellähän oli tosi hyviä suomalaisia esiintyjiä. Joten luvassa on kaksi iltaa vautia, mutta toivottavasti ei kovin vaarallisia tilanteita :)

Kommentit

Suositut tekstit