Tangoviikonlopun jälkimainingeissa...
Säällä on myös omat oikkunsa ja aina ei ole sellaanen ilima, kun meteorologit ovat povanneet. Tällä kertaa se ennustus lupasi sateista viikonloppua ja jopa näin yhdessä lehdessä pienen etusivun jutun jossa hehkutettiin kuinka tangokansa kastuu.. vaan ilmat olivat päättäneet toisin ja me emme kastuneet vaan vietettiin vallan mahtavassa säässä koko viikonloppu. 

Iloisia ihmisiä oli paljon liikenteessä, mutta turhan paljon kuului myös sireenin ulvontaa joten kaikilla ei kuitenkaan mennyt aivan niin hyvin tämä viikonloppu. Tilannehuoneelta katsastettiinkin viikonlopun hälytyslistaa Seinäjoen lähistöltä ja kaikenlaista oli taas tapahtunutkin, mutta vain jonkin verran enemmän kuin tavallisena viikonloppuna.

Olevinansa kun on ollut parikin päivää kotoa pois niin puutarhassa tapahtuu paljon muutoksia. Jasmike oli puhjennut ihanasti kukkaan sekä peruna myös mansikkaa sai taas pari desiä kerätä. Vielä en tiedä mitä mansikasta teen joten laitoin ne suosista pakkaseen ettei ne mene pilalle jääkaapissa, koska minusta ei tiedä vaikka unohtaisin ne sinne vähän pitemmäksikin aikaa.

Olen odotellut yhtä kissoistani kotiin, mutta hänellä taitaa olla vähän pitempi reissu tai sitten hänelle on sattunut jotain. Inhottavaa elää epätietoisuudessa, mutta pelkään pahinta koska hän ei ole koskaan ollut poissa näin pitkään. Mutta ei auta kuin odottaa ja pitää silmät auki liikkuessa tuossa lähistöllä. Eihän sille sitten mitään voi jos jotain on tapahtunut. Mutta toivottavasti ei. Jotenkin niistä lemmikeistä tulee niin rakkaita ja omilla parin päivän reissuillakin niitä tulee jo vähän ikävä kun ne ei ole siinä kiehnaamassa ja rapsuteltavana.

Jasmike kukassa

                                           Aurinkoista alkanutta viikonloppua kaikille!


                                                               

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi