Musiikin pyörteissä

Viikonloppu meni taas karavaanarielämää viettäessä. Nyt sain kipinän lavatansseista, kun piti hieman käydä miehen kanssa kokeilemassa tanssin pyörteissä. Toki meistä ei kumpikaan osaa oikein tanssia ja minä vielä huonommin kuin mieheni senkin takia että yritän itse viedä koko ajan. Mutta vähän yritin suostutella miestäni harjoittelemaan minun kanssani ensin videolta seuraten kotona ja sitten, kun taidot karttuu niin voitaisiin palata harjoittelemaan lavoille.

Mielestäni tanssin harrastaminen on hieno juttu senkin vuoksi, että siinä voi yhdistää monta eri asiaa. Siinä saa viettää laatuaikaa oman puolison kanssa yhteisen harrastuksen parissa ja samalla tulee hoidettua sitä muuten unohdettua kuntoaan. Lavatansseissa on aina se oma tunnelmansa ja vaikka sitä musiikkia en muuten kuuntelekkaan niin se sopii siihen tunnelmaan niin hyvin, että siitä alkaa pitämään.

Nykyään on myös tuo karaoke vallannut maailmaa ja uskalsinhan minäkin käydä yhden kipaleen vetäisemässä - Stellan Pisteen - . Minua jännitti aivan hirveästi lavalle meno, mutta palan matkaa laulettuani tunsin, että en jännittänyt yleisöä yhtään. Eläydyin siihen lauluun pelkästään ja annoin mennä samalla tunteella loppuun asti. Jotenkin kummasti se laulu tempaisi minut mukaansa ja tavallaan unohdin kaiken ymärilläni olleen.

Kotikaraoketa olen lauleskellut ennemminkin ja nyt meillä on kotona pleikkarille SingStar peli jota joskus mieheni kanssa yhdessä innostutaan vetämään monta tuntia. On se jännää kuinka alussa häpeilin laulaa miehenikin kuullen, mutta jostakin se rohkeus on kasvanut mennä esiintymään muullekkin yleisölle.

Musiikki on aika suuri osa elämääni. Autossani soi yleensä musiikki ja lajit muuttuu mielialani mukaan. Kuinkahan ihminen tulis toimeen ilman musiikkia. Se on vain niin hyvä tunnelman luoja, että ei ole varmaan sen voittanutta. Sitten, kun siihen saa vielä yhdistettyä tanssin niin ... voil'a..

Myös pianon soitto on yksi sellainen harrastus jonka olen pitkään toivonut oppia. Vielä en ole kovin paljon ehtinyt sitä opetella, kun on ollut muita kiireitä. Mutta sitten, kun ne aikanaa hellittää hankin kirjastosta helpoimmasta päästä oppaita ja alkaan opetella vanhalla sähköpianollani. Niitä aikoja odotellessa :)

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi