Cabby karavaanari kokoontuminen

Perjantaina töiden jälkeen laitettiin nokka kohti Seinäjoen Kalajärveä. Jätimme taaksemme kylmän tupasemme ja otimme peräämme lämpimän Cappy vaunumme. Lähdimme meille ensimmäiseen Cabby kokoontumiseen. Näitä kokoontumisia on järjestetty jo vuosikymmeniä ja mekin olemme kerhoon kuuluneet jo parisen vuotta. Aina kuitenkin on ollut jotain muuta tai ei ole vain jaksanut lähteä kokoontumisiin. Nyt päätimme osallistua, kun kokoontuminen oli näinkin lähellä kuin Seinäjoen Kalajärvellä.
Mitään sen kummempaa ohjelmaa ei ollut luvassa vaan tiedossa oli vapaata tutustumista, saunomista ja sitä mukaa hyvinkin yllätyksellinen viikonloppu tulossa. Isäntä treffasi jo heti perjantaina mukavan pariskunnan kodasta ja heidän kanssa lähdimme kuuntelemaan Kalajärven ravintolaan karaokea. Sovimme, että seuraavana päivänä lähdemme yhdessä käymään Keskisen kyläkaupalle johon tästä Kalajärven leirintäalueelta ei ole kuin noin 30 kilometriä.

Perjantai-ilta meni siis karaokessa ja lauantaina kohti shoppailuparatiisia. No olihan se Tuurin kyläkauppa taas viime näkemältä muuttunut ja muutokset jatkuvat laajennuksen myötä edelleen. Pian siellä varmaan tarvisi liikkumiseen sellaisia pikkuautoja mitä näimme Dubain matkallamme maailman suurimmassa ostoskeskuksessa. Kyllä siinä askelia kertyy kun kiertää tavarapuodin, pihapuodin, ruokapuolen ja vielä ulkona olevan poistopuodin. Olisihan siellä ollut vielä kiertää muitakin kauppoja mutta nämä riittivät meille tällä kertaa vallan mainiosti. Silti jään odottamaan tulevaa laajennusta ja joululahjaostoksia kyläkauppaan jolloin varmaan tulee laajennettua reviiriä muihinkin kauppoihin.
Tälläkertaa kyläkaupalta tuli ostettua kaikenlaista tarpeellista kotiin joten jouluostoksilla voi sitten panostaa muuhun. Eihän siihen jouluunkaan enää pitkä ole kun nämä kuukaudet vaihtuu niin tiheään. Ensi viikollahan alkaa jo lokakuu.
Lauantain shoppailureissun jälkeen koukkasimme vielä Peräseinäjoen kautta hakemassa paikallisesta pitseriasta hervottoman isot ja herkulliset pitsat. Sen päälle tekikin eetvarttia ottaa pienet päikkärit. Hyvin levänneenä oli taas virtaa käydä Kalajärven kauniissa maisemissa pyörälenkillä. Välillä piti pysähtyä kaunista järven pintaa tuijottamaan johon tuuli väreili kauniita muotoja. Taas olisi toivonut, että myös Canonini olisi päässyt mukaan. Ehkä kuitenkin joskus pitää osata nauttia näkemästään paljaalla silmällä eikä linssin läpi.

Pyöräilyreissun jälkeen Netflix tuli taas tarpeeseen. Katsoimme Rumor Has It -elokuvan. Jennifer Aniston on varmaan yksi meidän lempinäyttelijöistä eikä pettänyt meitä tälläkään kertaa :)
Hyvän elokuvan jälkeen sai pakata saunakamppeet kasaan ja suunnata naisten kanssa löylyihin. Rohkeimmat naiset kävivät myös pulahtamassa järvessä, mutta minä olen sellainen vilukissa että No Thank's! Saunan jälkeen alkoikin taas hiukomaan ja vietimme pitkän tovin illasta vielä tunnelmallisessa kodassa nauttien makkaraa muiden Cabbylaisten kanssa. Siellä tarinoitiin vanhoja ja uusia juttuja maailman turuilta. Taas kuuli hyviä tarinoita ja oppi uutta. Tällaiset kokoontumiset ovat kyllä tosi hieno juttu ja avartaa omaa maailmaa.
Makkaranpaiston ja tarinoinnin jälkeen suuntasimme vielä vaunullemme katsomaan elokuvaa. Mutta kesken elokuvaa taisi käydä vanhanaikaisesti ja nukahdin. Päivä puuhat olivat tehneet tehvänsä ja emäntä oli unten mailla.Sunnuntaina kävimme vielä pyöräilemässä luontoreitillä joka sisälsi myös esteettömän osuuden. Esteettömän osuuden päässä oli laavu ja wc:t. Luonto oli kyllä kauniin syksyisissä sävyissä. Metsässä oli kyllä taas niin ihanan rauhaisaa, vain linnut visertelivät kauniisti. Tämä olikin hyvä päätös tälle reissulle ja hyvin fiiliksin jään taas odottamaan seuraavaa vaunureissuamme :)


Mutta nyt taas alkaa päivän puuhat ramaista ja on aika suunnata katse ensi viikkon. Joten tältä erää 

Hyvää tulevaa uutta viikkoa
toivoo Marjut
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi