Gerry Weber laukku

Hyvää sunnuntaipäivää näin sumun hälvettyä. On kyllä ollut niin sumuinen syksy. Tampereellekkin tiistaina ajellessa oli paikka paikoin niin kova sumu ettei eteensä paljon nähnyt. Toki matkan varrella oli sitten niitä mäennyppylöitäkin joiden päältä oli huikeat näkymät joista sumu teki vieläkin kauniimpia. Joten puolensa kullakin asialla :)
Takaisin tullessa Taysista piti poiketa Kauppakeskus Elossa, kun muistin että siellä oli hyvä laukkukauppa. Olen pitemmän aikaa etsinyt kaunista ja käytännöllistä laukkua mutta sellaista sopivaa vain ei ole tullut vastaan. Nyt kuitenkin tuolta Elon laukkukaupasta löytyi Gerry Weber merkkinen laukku joka oli tarpeiltaan ja näöltään just eikä melkein.
Vaatimuksiini kuului sivutasku johon saan kännykkäni sujattaa. Yllensä on pitänyt kääntää koko laukku ennenkuin sen sieltä kaaoksen keskeltä löytää. Laukun sisään piti myös mahtua vesipullo joten kokoa sai olla. Sisällä oli myös kaksi eri puolta jonka välissä oli vielä vetoketjullinen säilytystila. Eli tilaa oli ja lokeroita niin nyt pitää vain tehdä itselle jotku sääntö mihin minkin asian sujautan. Näin käsilaukun käytöstäkin tulee sujuvampaa eikä tarvitse aina koluta koko laukkua ennekö etismänsä löytää. Joten eikun käsilaukun sääntökirjaa väsäämään :) 
Leppoista sunnuntaita kaikille!
-marjut-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi