PIILOSSA

Löysin uuden kivan haasteen Taikakuvat blogista jonne eksyin Mummon pajukori Villa Tuta blogin kautta. Siellä oli tämän viikon aiheena PIILO, PIILOSSA.
Mietin, että onpa yhtäkkiä hankala aihe minulle kuvata tälläinen juttu. Ei niinkuin ollenkaan tullut mitään mieleen kun pähkäilin aihetta. Mutta yllättäen katsoessani vanhaa Tikkakosken ompelukonettani jossakin päin aivolohkojani välähti. Taitoin juuri viime viikolla koneen jälleen piiloon, että saan lisää tasotilaa käyttöön kynttilöille. Joten haaste minun osaltani ratkaistu ja tässä haastekuvat.
Täältä pääset suoraa tämän viikon haastesivulle osallistumaan itse haasteeseen tai voithan käydä katsomassa muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia.
Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tämä on ollut hieno idea entisaikojen emännille, jotka monet asuivat pienissä asunnoissa ja ompelemalla saivat lisätuloja suureen perheeseen.
Sinulla on aarre piilossa, kiva kun pidät huolta.
Tuta sanoi…
Oi että löysitkin hienon piilon, minulla on melkein samanlainen ja piilossa on minunkin kone:)
Aikani pohdin maltanko laittaa aarteeni piiloon koska se on niin söpön näköinen, mutta tunnelmointi vei voiton tälläkertaa. Ja ainahan tämän aarteen voi kaivaa ylös jos siltä tuntuu :)
On sitä kyllä hieno keksintö aikoinaan tehty. Muistan kun mammalla oli tälläinen kun olin pieni, ehkä nostalgia ajoi minut kanssa hankkimaan tälläisen vaikka sillä ei valitettavasti ommella pystykkään.
Sisko sanoi…
Kiva kun löysin Taikakuvat haastesivulle! Hieno esine sinulla onkin piilossa, nykyään arvokas antiikkiesine ja aikoinaan tarpeellinen työväline monessa perheessa. Kiitos kun osallistuit haasteeseen upeilla kuvilla!
Liplatus sanoi…
Arvokas piilo, sillä syntyy osaavankäsissä tarpeellista ja kaunista.

Tuttu ompelukone, löytyy synnyinkodistani. Pöytänä on sekin.
Tälläiset haasteet ovat kyllä mukavia ja minun onneni oli, että löysin tämän Taikakuvat haasteen. Saa taas uusia ajattelemisen aiheita ja kuvaamisen kohteita sekä tietenkin elämyksiä kaikin puolin. Sekä on mukava nähdä muiden kuvia samasta aiheesta.
Tarpeellinen kone varmasti jolloinkin tämä Tikkakoski ollut vaan nyt ei enää pelitä. En tiedä sitten jos jonkin korjaajan käsissä vielä siitä toimivan pelin saisikin.
RaijaAnnikki sanoi…
Onpas mainio ja arvokas piilopaikka.
On hienoa vaalia kyllä vanhaa ja asettaa välillä sitä piiloon. Sitten taas nostaa se piilosta ja ihailla sen vanhanaikaista kaunista muotoilua.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke