Niin syksyä, niin syksyä

Nautin kyllä niin tästä syksystä, että ei voi olla tottakaan. Eilen meitä vielä hellittiin lämpöisellä syysilmallakin. Illan tullen ilma siitä taas kylmeni mikä tosin ei haitannut yhtään. Istuttiin paljun lämmössä koristeomenapuun katveessa, tähtien sekä kuun loisteaessa. Mikä sen parempi tapa rentoutua työviikon jälkeen. Laitettiin myös hieman tunnelmavalaistusta puutarhaan kynttilöin. Ilma oli tyynen rauhallinen ja jostain kaukaa taivaalta kuului vain vaimea lentokoneen ääni. Tuntui, että koko kylä oli rauhoittunut perjantai-illan viettoon kun jokapuolella oli vain niin hiiren hiljaista. Hiiristä puheenollen. Meidän Misulla oli kuitenkin meno päällä ja hän esitteli meille elävää iltapalaansa joka ei kyllä kauaa ollut elävä. Tokkopa edes oli iltapalaksi tarkoitettu, taisi olla nokkahiiri. Se on kyllä niin mainio hiirikissa että emännän ei ole tarvinnut kertaakaan sisällä hypätä tuolin päälle kirkumaan hiirivaaraan uhatessa. Mikä on hyvä asia se :)
Syyskukista hieman. Eipä ne syyshortensiat meillä kauan menestyneet joten se oli taas kukkien oston aika. Kipasin hakemasa kaksiväri callunoita kotiin ja haudalle. Kotona hieman taas kuistia uudistelin ja isän tuomat perunalaatikot pääsi sisustuskäyttöön.
Olen tässä ihaillut niitä paria auringonkukkaa jotka tuolta penkistä pilkistelee. Ne ovat kyllä niin nimensä veroisia täydessä loistossan aurinkoisella säällä. Olen miettinyt, että malttaisiko napsaista maljakkoo mutta taitaa olla niin että ne saavat loistaa ulkona.
Eilen siinä sitten koukkasin R-Kioskin kautta kyselemässä jälleen onkohan Ikean kuvasto jo tullut. Olen nimittäin odottanut sitä kuin kuuta nousevaa ja sainkin noukkia sen matkaani uunituoreeltaan eilen. Odotukseni siis palkittiin vihdoin. Olenhan isäntääkin hätyyttänyt kyselemään sitä kioskilta kun itse en ole enää kehdannut mennä. No mutta nyt on uusin painos hyppysissä niin emäntää hymyylyttään. Sattuipa niin kivasti, että viikolla tuli Unelmien Talo & Kotikin joten se tietää sitä, että osa viikonlopusta menee sohvan nurkassa köllötellessä näiden ihanien painosten parissa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke