Left over pitsaa

Oli pakko heti tulla postailemaan ihanasta makuelämyksestä jonka juuri koin. Ja ajatelkaapas, koin sen ihan omassa keittiössä ja ihan toisten päivien menuiden left overeista. Minulle haaskaaminen ruoan suhteen on kirosana. Aiva pahaa tekee jos joskus pitää heittää jotain ruokaa roskiin. Nyt minulla sitten taas sattui niin, että parasta ennen päiväyksiä oli mennyt ohi paristakin tuotteesta. Olen yleesä sellainen ihminen joka ei piittaa näistä päiväyksistä vaan syön kyllä tuotteita jos ne maistuu ja tuoksuu ihan hyvältä vielä päiväyksestä huolimatta.
Tälläkertaa munat oli mennyt pari päivää yli, yksi ainokainen tortillanpohja löytyi kaapista ja juustokin näytti jo hieman parhaat päivänsä nähneeltä. Mietin, että nyt tekaisen näistä pitsan. Oikein left over pitsaa.. slurps! Mukaan tungin väkisilläkin tortillapohjan päälle viikolta jääneen vajaan purkin smetanaa jota olin maustanut sipulilla sekä valkosipulilla. Paistoin kananmunia hieman pannulla niin että sain ehjänä ne siirrettyä pitsan päälle. Vielä kumosin tonnikalapurkin sekä juuston pintaa niin Thats it! Ohuen pohjan ansiosta pitsa ei liiemmilti tarvinnut myös uunissa olla joten aika nopsasti tehty ruoka siis. Ja jos totta puhutaan niin ei se valmiinakaan ehtinyt kauaa vanheta :)Kommentit

Tuta sanoi…
Maistuisi kyllä minullekin:)
Kiva kuulla :) Oli kyllä yllättävän herkullista vaikka taas laitoin sekaisinsa kaikkea mitä kaapista löytyi. Mutta joskus kannattaa kokeilla uusia makuyhdistelmiä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi