Päivä kauneudelle

Olisiko se sitten päivä kauneudelle tai paremminkin ilta :) No mutta kuitenkin nyt on siirrettävä katse ilmeisesti omaan nassuun ja hyvinvointiin. Vähän niinkuin sellaisia merkkejä on ilmassa, koska tänään tuli Voi Hyvin -lehti sekä Dermosilin tilaus.

Dermolta tilasin aluslakkaa ja päällyslakkaa sekä kynsiviila setin. Tosin tilaamani aluslakka oli loppuunmyyty. Luin kuitenkin että päällyslakalla pääsen vauhtiin. Nyt aion teroittaa sitten kynteni metsästyskuntoon niinkuin Misu :) No ei nyt sentään, isäntä hoitaa sen metsästyspuolen ja toihan se eilen kotiin yhden kyyhkyn ja tänään maistelemme päivälliseksi sitä.
Kynnet kuitenkin pitäisi saada kuosiin koska ne liuskottuu jatkuvasti. Olisi niin ihana omistaa kauniit ja terveen näköiset kynnet. Joten pakkohan niiden eteen on tehdä jotain.

Ehkä siis tunnelmoin ja rentoudun tänään kynttilän ääressä... fiilaan kynteni nätiksi ja levitän lakan. Lakan kuivuessa ehdin hyvin lueskella jonkun hyvän artikkelin tuoreesta lehdestä! Kuullostaa taivaalliselta, ainakin minun mielestäni.

Mutta hei! Haluaisin kuulla kuinka Sinä rentoudut näin syksyisin sekä keräät voimia tähän tulevaan pimeään vuodenaikaan?
                                           Terkuin Marjut
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi